Az állandó vedelés okozza James Bond vonzódását a veszélyes helyzetekhez és a nem biztonságos szexhez.

Ami már biztos a 25. James Bond-filmmel kapcsolatban, hogy ismét Daniel Craig öltheti magára a drága szmokingokat. Továbbá az, hogy Cary Fukunaga rendező átírja a forgatókönyvet, miután átvette Danny Boyle-tól a rendezői széket.

Így sajátította el Freddie Mercury mozgását a Bohém rapszódia sztárja

Mi a teendő akkor, amikor egy filmszerep olyan különleges képességeket követel meg, amivel nem rendelkezik a színész? Lovas trénerektől kezdve, a beszéd tanárokon át a koreográfusokig, Hollywoodban rengetek olyan szakértő van, akik felkészítik a sztárokat a legkülönfélébb szerepekre. Vannak azonban olyanok, akik a végsőkig elmennek, hogy az egyszerű halandó színészből zenei legendát faragjanak.

Az új 007-es főgonosz szerepére Rami Malek neve is felmerült, miután Christoph Waltz mégsem tér vissza folytatásban. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy James Bond ismét drága koktélok elfogyasztása után, a részegség határán fogja belevetni magát a hajmeresztő akciókba.

Az Új-Zélandi Otago Egyetem kutatói elemezték és tanulmányozták James Bond alkoholfogyasztási szokásait. Meglepő eredményekre jutottak.

Egy nemrég publikált License to swill című tanulmány négy írója azt a következtetést vonta le, hogy a filmnbéli Bondnak komoly és krónikus alkohol problémái vannak. Komolyan fontolóra kellene vennie, hogy szakemberhez forduljon. Jobb módszert kell, hogy találjon a munkahelyi stressz kezelésére. A kutatás szerzői azután jutottak erre a következtetésre, miután megnézték az előző 24 Bond-filmet. Megállapították, hogy filmenként átlagosan négy és félszer történik piálás az ügynök részéről.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A felrázott vagy kevert italok fogyasztása sem tántorítja el őt a kockázatos szerencsejátékoktól, a helikopter vezetéstől, az autós üldözésektől, a veszélyes állatokkal való összecsapásoktól. Vagy éppen attól, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen olyan nőkkel, akik korábban meg akarták őt ölni. Ráadásul a biztonságos szexre is fittyet hány, hiszen nem úgy tűnik, hogy hordana magánál óvszert, főleg ha egy spontán víz alatti együttlétről van szó[/perfectpullquote]

– kritizálták a szerzők James Bond viselkedését.

Bond alkoholfogyasztása eléggé következetes, függetlenül a filmek időtartamától és az őt játszó színészektől. Kétségtelen, hogy a legmagasabb véralkoholszintet A Quantum csendje című részben érhette el.

Bondmartini2310A
James Bond És A Vodka Martini. Felrázva, Nem Keverve / Mgm

A tanulmány szerzői elemezték Bond alkoholizmusát a Mentális Betegségek Diagnosztikai és Statisztikai Kézikönyve alapján. Ezek szerint a komolyabb alkohol betegség tizenegy tünete közül hatnak James Bond is megfelel.

James Bond drinking with scorpion on his hand [HD]

from Skyfall (2012)…

Hogyan tudna úrrá lenne Bond a kóros vedelésen? A tanulmány szerint nem kellene egyedül szembenéznie a problémával, hiszen a munkahelye is sokat tudna segíteni állapotán. Befizethetnék őt egy terápiára vagy pszichiátriai kezelésre. Ez lenne a minimum azok után, hogy a munkájából adódó poszttraumás stresszt fel tudja dolgozni, amely a rengeteg ember megölése miatt gyötörheti. Nem is beszélve a többi magas stressz faktorú bevetéséről, amelyek során sokkal jobb ellátásban kellene részesülnie.

És biztosíthatnának neki gumit is…

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet