Az állandó vedelés okozza James Bond vonzódását a veszélyes helyzetekhez és a nem biztonságos szexhez.

Ami már biztos a 25. James Bond-filmmel kapcsolatban, hogy ismét Daniel Craig öltheti magára a drága szmokingokat. Továbbá az, hogy Cary Fukunaga rendező átírja a forgatókönyvet, miután átvette Danny Boyle-tól a rendezői széket.

Így sajátította el Freddie Mercury mozgását a Bohém rapszódia sztárja

Mi a teendő akkor, amikor egy filmszerep olyan különleges képességeket követel meg, amivel nem rendelkezik a színész? Lovas trénerektől kezdve, a beszéd tanárokon át a koreográfusokig, Hollywoodban rengetek olyan szakértő van, akik felkészítik a sztárokat a legkülönfélébb szerepekre. Vannak azonban olyanok, akik a végsőkig elmennek, hogy az egyszerű halandó színészből zenei legendát faragjanak.

Az új 007-es főgonosz szerepére Rami Malek neve is felmerült, miután Christoph Waltz mégsem tér vissza folytatásban. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy James Bond ismét drága koktélok elfogyasztása után, a részegség határán fogja belevetni magát a hajmeresztő akciókba.

Az Új-Zélandi Otago Egyetem kutatói elemezték és tanulmányozták James Bond alkoholfogyasztási szokásait. Meglepő eredményekre jutottak.

Egy nemrég publikált License to swill című tanulmány négy írója azt a következtetést vonta le, hogy a filmnbéli Bondnak komoly és krónikus alkohol problémái vannak. Komolyan fontolóra kellene vennie, hogy szakemberhez forduljon. Jobb módszert kell, hogy találjon a munkahelyi stressz kezelésére. A kutatás szerzői azután jutottak erre a következtetésre, miután megnézték az előző 24 Bond-filmet. Megállapították, hogy filmenként átlagosan négy és félszer történik piálás az ügynök részéről.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A felrázott vagy kevert italok fogyasztása sem tántorítja el őt a kockázatos szerencsejátékoktól, a helikopter vezetéstől, az autós üldözésektől, a veszélyes állatokkal való összecsapásoktól. Vagy éppen attól, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen olyan nőkkel, akik korábban meg akarták őt ölni. Ráadásul a biztonságos szexre is fittyet hány, hiszen nem úgy tűnik, hogy hordana magánál óvszert, főleg ha egy spontán víz alatti együttlétről van szó[/perfectpullquote]

– kritizálták a szerzők James Bond viselkedését.

Bond alkoholfogyasztása eléggé következetes, függetlenül a filmek időtartamától és az őt játszó színészektől. Kétségtelen, hogy a legmagasabb véralkoholszintet A Quantum csendje című részben érhette el.

Bondmartini2310A
James Bond És A Vodka Martini. Felrázva, Nem Keverve / Mgm

A tanulmány szerzői elemezték Bond alkoholizmusát a Mentális Betegségek Diagnosztikai és Statisztikai Kézikönyve alapján. Ezek szerint a komolyabb alkohol betegség tizenegy tünete közül hatnak James Bond is megfelel.

James Bond drinking with scorpion on his hand [HD]

from Skyfall (2012)…

Hogyan tudna úrrá lenne Bond a kóros vedelésen? A tanulmány szerint nem kellene egyedül szembenéznie a problémával, hiszen a munkahelye is sokat tudna segíteni állapotán. Befizethetnék őt egy terápiára vagy pszichiátriai kezelésre. Ez lenne a minimum azok után, hogy a munkájából adódó poszttraumás stresszt fel tudja dolgozni, amely a rengeteg ember megölése miatt gyötörheti. Nem is beszélve a többi magas stressz faktorú bevetéséről, amelyek során sokkal jobb ellátásban kellene részesülnie.

És biztosíthatnának neki gumit is…

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.