James Cameron gratulált a Bosszúállók: Végjáték sikeréhez

Újabb bevételei rekordot döntött a Bosszúállók: Végjáték című film, ezt már James Cameron sem hagyhatta szó nélkül.

James Cameron Twitter-üzenetben méltatta a Végjáték sikerét, miután a Marvel-produkció túlszárnyalta a Titanic bevételi rekordjait is.

james cameron titanic
James Cameron filmjei évek óta vezetik a bevételi rekordokat / Fotó: The Mary Sue

A nagylelkű rendező, James Cameron gratulációját fejeztek ki a Marvelnek és Kevin Feige producernek, miután a Bosszúállók: Végjáték túllépett a Titanic bevételi rekordjain is. A Titanic 1997-ben 2,187 milliárd dollár (inflációval nem korrigált adat) bevételt hozott, ezt a rekordot most a Végjátéknak sikerült lepipálnia.

A Bosszúállók sztárjai a Végtelen háború gyerekváltozatából olvastak fel

A Bosszúállók: Végjáték bemutatójának közeledtével a Marvel-franchise sztárjai látogattak el a Jimmy Kimmel Live! showműsorba, ahol részleteket olvastak fel a képzeletbeli Egyszer volt, hol nem volt az őrült titán, Thanos című mesekönyvből. Chris Evans, Scarlett Johansson , Don Cheadle, Mark Ruffalo és a többi szuperhőst játszó színész osztotta meg a Bosszúállók: Végtelen háborúk történéseinek gyerekváltozatát.

A Marvel sikerfilmje elérte a figyelemreméltó 148,8 millió dolláros hazai bevételt és a 282,2 millió dolláros tengerentúli bevételt a második hétvégén. Tehát eddig összesen 2,3 milliárd dollár bevételnél tart, írja a The Hollywood Reporter.

A hír hallatán Cameron Twitter-üzenetben fejezte ki elismerését: „Kevinnek és minden marvelesnek egy jéghegy süllyesztette el a valódi Titanicot. A Bosszúállók pedig ez én Titanicomat süllyesztette el. A Lightstorm Entertainment minden munkatársa nevében gratulálok a hihetetlen eredményhez. Megmutattátok a filmiparnak, hogy a mozi nem csak hogy él, hanem nagyobb, mint valaha!”

titatin bosszuallok
James Cameron üzenete / Kép: Lightstorm Entertainment

A Bosszúállók: Végjátéknak még nem sikerült letaszítaniuk James Cameron filmjét a minden idők legjövedelmezőbb filmjének trónjáról, hiszen az Avatar 2,8 milliárd dollárjával továbbra is a csúcstartó. Minden idők legjövedelmezőbb filmjei tehát a bevételi adatok alapján: Avatar, Bosszúállók: Végjáték, Titanic.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból