Nézem Film James Cameron gratulált a Bosszúállók: Végjáték sikeréhez

James Cameron gratulált a Bosszúállók: Végjáték sikeréhez

Promóció

Újabb bevételei rekordot döntött a Bosszúállók: Végjáték című film, ezt már James Cameron sem hagyhatta szó nélkül.

Promóció
- Advertisement -

James Cameron Twitter-üzenetben méltatta a Végjáték sikerét, miután a Marvel-produkció túlszárnyalta a Titanic bevételi rekordjait is.

James Cameron filmjei évek óta vezetik a bevételi rekordokat / Fotó: The Mary Sue

A nagylelkű rendező, James Cameron gratulációját fejeztek ki a Marvelnek és Kevin Feige producernek, miután a Bosszúállók: Végjáték túllépett a Titanic bevételi rekordjain is. A Titanic 1997-ben 2,187 milliárd dollár (inflációval nem korrigált adat) bevételt hozott, ezt a rekordot most a Végjátéknak sikerült lepipálnia.

A Bosszúállók sztárjai a Végtelen háború gyerekváltozatából olvastak fel

A Bosszúállók: Végjáték bemutatójának közeledtével a Marvel-franchise sztárjai látogattak el a Jimmy Kimmel Live! showműsorba, ahol részleteket olvastak fel a képzeletbeli Egyszer volt, hol nem volt az őrült titán, Thanos című mesekönyvből. Chris Evans, Scarlett Johansson , Don Cheadle, Mark Ruffalo és a többi szuperhőst játszó színész osztotta meg a Bosszúállók: Végtelen háborúk történéseinek gyerekváltozatát.

A Marvel sikerfilmje elérte a figyelemreméltó 148,8 millió dolláros hazai bevételt és a 282,2 millió dolláros tengerentúli bevételt a második hétvégén. Tehát eddig összesen 2,3 milliárd dollár bevételnél tart, írja a The Hollywood Reporter.

A hír hallatán Cameron Twitter-üzenetben fejezte ki elismerését: „Kevinnek és minden marvelesnek egy jéghegy süllyesztette el a valódi Titanicot. A Bosszúállók pedig ez én Titanicomat süllyesztette el. A Lightstorm Entertainment minden munkatársa nevében gratulálok a hihetetlen eredményhez. Megmutattátok a filmiparnak, hogy a mozi nem csak hogy él, hanem nagyobb, mint valaha!”

James Cameron üzenete / Kép: Lightstorm Entertainment

A Bosszúállók: Végjátéknak még nem sikerült letaszítaniuk James Cameron filmjét a minden idők legjövedelmezőbb filmjének trónjáról, hiszen az Avatar 2,8 milliárd dollárjával továbbra is a csúcstartó. Minden idők legjövedelmezőbb filmjei tehát a bevételi adatok alapján: Avatar, Bosszúállók: Végjáték, Titanic.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3