James Wan, az Aquaman rendezője saját ötlete alapján készít eredeti horrorfilmet, írja a The Hollywood Reporter.

James Wan, az Aquaman készítője, visszakanyarodik a gyökereihez egy új, független horrorfilmes projekttel. Egy cím nélkül futó eredeti thrillert készít, amely munkálatai ősszel kezdődnek.

James Wan Horror
James Wan Horrorfilmek Rendezésével Futott Be / Kép: Factinate

A projekt James Wan és Ingrid Bisu története alapján készül, amelyet Los Angelesben forgatnak majd. A filmnek Wan és Michael Clear a producerei, amelynek a munkálataiban a New Line is részt vesz. A vállalat a rendezővel a Démonok között filmen is dolgozott együtt.

Az Aquaman rendezője, James Wan készíti az új Mortal Kombat-filmet

James Wan producer négy évvel ezelőtt jelentette be először, hogy a Mortal Kombat nevű videójáték-franchise alapján filmet készít. Az előkészítésének ideje elhúzódott, de végre 2019 végén elindulhat a forgatás a szerint. Még 2016 novemberében jelentették be, hogy a díjnyertes reklámfilm rendező Simon McQuid fogja rendezni az új Mortal Kombat-filmet, amely az első nagyjátékfilmes munkája is lesz egyben.

A történet részleteit egyelőre titokban tartják, de Wan-tól egy zsigeri félelmeket kiváltó horror várható.

Wan-nak köszönhetjük a klasszikus Fűrész-franchise elindulását is. Ezt követően a spirituális, gonosz démonok világa felé fordult a Démonok között és az Insidious filmekkel.

James Wan utoljára a Warner és a DC által készített az Aquaman esetében állt a kamerák mögé, amely világszerte 1 milliárd dollárt keresett. De hamarosan készül a Démonok között-franchise harmadik részét is, amelyet jövő év szeptemberére terveznek bemutatni.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet