Jamie Lee Curtis főszereplésével kezdődött meg a Halloween kills forgatása

Jamie Lee Curtis főszereplésével elkezdődtek a Halloween kills című horror forgatási munkálatai, írja a Joblo.

A Blumhouse stúdió és David Gordon Green a 2018-as Halloween sikerén felbuzdulva két új epizódot is forgat a franchise-hoz, természetesen Jamie Lee Curtis színésznővel. A Halloween kills című részt a Halloween ends követi majd. A stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy elkezdődött az előbbi forgatása.

Halloween Michael Myers
Jamie Lee Curtis és Michael Myers / Kép: Highlight Hollywood

Jamie Lee Curtis természetesen Laurie Strode szerepében tér vissza, a lányát Judy Greer, míg az unokáját Andi Matichak színésznők alakítják majd. Az eredeti Halloween-filmből visszatér még Charles Cyphers is, Brackett seriffként.

Természetesen a Halloween kills-ből sem maradhat ki az elpusztíthatatlan sorozatgyilkos, Michael Myers.

A 2018-as Halloween rendezője, David Gordon Green látja el mindkét folytatás esetében a direktori feladatokat. A franchise atyja, John Carpenter executive producerként felügyeli a Halloween-film két új darabjának elkészítését.

David Fussel, a férfi, aki hajléktalanként lett horrorfilmrendező

David Fussell mindig arról álmodozott, hogy filmrendező lesz. Egy walesi kisvárosban dolgozott műszerészként, szülei meghaltak és a tőlük örökölt ház pedig árvízkárt szenvedett, amely 90 ezer Fontjába került. A szerencsétlenség helyett David, a lehetőséget láttam meg a helyzetben. A szabadságot.

A Halloween kills 2020. október 16-án kerül bemutatásra.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból