Jamie Lynn Spears szerint tévhit támadt Britney Spears 13 évig tartó gyámságában játszott szerepével kapcsolatban, amely tavaly ért véget.

Jamie Lynn Spears állítja, semmi köze nem volt a gyámsághoz

“Amikor (a gyámságot) létrehozták, 17 éves voltam, gyerekvállalásra készültem” – mondta Jamie Lynn Spears (30) Juju Changnak az ABC Good Morning America című műsorában, amit a CNN szemlézett. – “Nem értettem, hogy mi történik, és nem is erre koncentráltam… Akkoriban éppoly keveset értettem hozzá, mint most.”

Jamie Lynn Spears elmondása szerint nem volt része a gyámságban és még segített is Britney Spearsnek abban, hogy megvizsgálja a gyámságból való kilépés lehetőségeit – mondta a színésznő és énekesnő, aki a Nickelodeon slágerműsorában, a Zoey 101-ben vált ismertté, és most új könyvét, a Things I Should Have Said-et népszerűsíti.

“Mindig is a nővérem legnagyobb támogatója voltam” – mondta Jamie Lynn Spears a GMA-nak. “Tehát amikor segítségre volt szüksége, kidolgoztam a módját, és mindent megtettem, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megvannak a szükséges kapcsolatai ahhoz, hogy véget vessen ennek a gyámságnak, és véget vessen ennek az egésznek a családunk számára”

Azt mondja, ő mindig csak támogatta Britney Spears-t

Britney Spears tavaly kétszer is tanúskodott arról, hogy a gyámság “abuzív volt”, azt állítva, hogy akarata ellenére kényszerítették, hogy fellépjen, fogamzásgátlót és más gyógyszert szedjen.

A Grammy-díjas énekesnő Instagram-bejegyzésekben a családját hibáztatta a gyámságért, amióta megszűnt. Az énekesnő nemrégiben kikövette Jamie Lynn Spearst az Instagramon.

Ez a szeretet még mindig 100%-ban megvan, szeretem a nővéremet. Én mindig is csak szerettem és támogattam őt, és azt tettem, ami jó neki. És ezt ő is tudja. Szóval nem tudom, miért vagyunk ebben a helyzetben most

 – mondta szerdán a fiatalabb Spears.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet