Követem Sztárok Jane Fonda orvosi kannabisszal, CBD-vel dobja fel a karantén...

Jane Fonda orvosi kannabisszal, CBD-vel dobja fel a karantén napjait

Promóció

A közösségi oldalakról az derül ki, hogy Jane Fonda remekül feltalálta magát a karantén alatt. A TikTokon azt írta: „Keressetek rám Google-ön, ki vagyok!”

Védett korban is aktívan

Promóció
- Advertisement -

Jane Fonda is megtalálta a módját, hogy dobja fel a karanténban töltött idejét, írja a Vogue. A 82 éves színésznő táncol, és közben cbd-spray t fújkál a lakásban. Persze  továbbra is küzd a Föld megmentéséért a tüntetésekről jól ismert piros kabátjában, és Jessica Albához hasonlóan meghódította a TikTokot utánozhatatlan tornavideóival.

Jane Fonda / Fotó: Sylvain Lefevre

A kétszeres Oscar-díjas színésznő az Uncle Bud, egy orvosi kannabisz-termékeket gyártó cég arca lett. Szponzorált tartalomként meg is osztott egy videót az Instagramon.

@unclebuds_hemp sent me a self-care package, which has been helpful in me keeping my groove while I’ve been home. Thanks for the Uncle Bud’s Hemp Hand Sanitizer, CBD Lip Balm, and Hemp Body Lotion. And an even bigger thanks for donating 1,000 free hand sanitizers to @safeplaceforyouth to help keep homeless youth safe during this crisis. Over the next 48 hours, Uncle Bud’s will donate an additional bottle of Hemp Hand Sanitizer to Safe Place for Youth per re-post or share that tags @UncleBuds_Hemp. Stay vigilant and stay protected! #advertisement

65.3k Likes, 2,457 Comments – Jane Fonda (@janefonda) on Instagram: “@unclebuds_hemp sent me a self-care package, which has been helpful in me keeping my groove while…”

„Köszönöm az Uncle Bud kézfertőtlenítőt, ajakbalzsamot és testápolót! És még jobban köszönöm, hogy ezer darab kézfertőtlenítőt osztott szét az Uncle Bud a @safeplaceforyouth segítségével a hajléktalanoknak a járvány idején” – írta a posztjához.

Fonda egyértelműen kijelentette, hogy csak olyan céget promótál, amelyikben ő maga is hisz.

CBD-termékek nagykövete

„Az Uncle Bud azzal keresett meg, hogy szerintük hasonlóan gondolkodunk. Eleinte nem voltam ebben olyan biztos. Aztán néhány hónapon át teszteltem a termékeiket, és elnyerték a tetszésemet. Meg vagyok elégedve a krémekkel, az izomlazítóval, az ajakbalzsammal, a kézfertőtlenítővel. Nagyon jó, hogy hajléktalan fiatalokat támogató szervezetnek adományoztak kézfertőtlenítőket. Szerintem hasznosak. Ha nem lenne hazai (amerikai), környezettudatos és állatbarát termék, akkor nem is álltam volna szóba velük – ezzel a brand meg is kapta Fonda jóváhagyását.

A karantén ideje alatt Fonda piacra dobta sajátmárkás szabadidőruháit is, hogy minden rendelkezésre álljon a teljes lazuláshoz. És vajon az orvosi kannabisz is?

Egy olyan tollat használok, ami jelzi a bevitt adagot, és ami sokkal jobb, mint az altató. De őszintén szólva sosem voltam annyira rákattanva

– válaszolta Fonda arra a kérdésre, hogy szokott-e füvezni.

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3