Jane Fonda állítása szerint Jennifer Lopez sosem kért bocsánatot a pofonért.

Jane Fonda Drew Barrymore műsorában vendégeskedett, ahol felidézte, hogy egy szerep során Jennifer Lopez felpofozta, de mivel egy gyémántgyűrű volt az ujján, felsértette az arcát, írjaBlikk.

Az, ami rögtön eszembe jut, hogy van egy pofonjelenetünk. Én megpofozom őt, ő pedig engem. ... Nos, Jennifernek volt ez a hatalmas gyémántgyűrűje. És így, amikor az egyik alkalommal megütött, felsértette a szememet, a szemöldökömet

– idézte fel Fonda, hozzátéve, hogy Lopez “soha nem kért bocsánatot”. Jennifer azonban kicsit másként emlékezett vissza az esetre 2019-ben. 

Arról beszéltünk, hogy ezt újra és újra meg fogjuk csinálni. Annyira féltem attól, hogy arcon ütöm Jane Fondát, vagy bármi módon bántani fogom. Annyira pimasz volt, azt mondta, hogy 'Csak üss meg, ne aggódj emiatt'.

“A jelenet önálló életre kelt” – tette hozzá. “Csak arra emlékszem, hogy utána Jane-nek véres hólyag volt a szeme tetején. A körmöm mintha felment volna a szemébe…. Nem érdekelte. Olyan gengszter kemény csaj. Egyszerűen imádom őt” – jegyezte meg az énekesnő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet