A nő követte a vásárlókat, és mosolyogva leköhögte őket, miközben terjesztette koronavírus-tagadó nézeteit.

Az állásába került a vérlázító viselkedés

Futótűzként terjedt el a közösségi médiában a videó, amit egy nebraskai nő készített vásárlás közben. A 24.hu beszámolója szerint egy nő megkérdezte tőle és 13 éves lányától, hogy miért viselnek maszkot. A videó készítője azt válaszolta, hogy egyrészt kötelező zárt térben maszkot hordani az államban, másrészt pedig a delta variáns terjedése miatt is szükség van az arc eltakarására.

Erre az ismeretlen nő mosolyogva követte őket, és folyamatosan rájuk köhögve arról panaszkodott, hogy sokan vannak olyan hülyék, hogy maszkot hordjanak és felvegyék az oltást. A dolgozók hiába kérték, hogy hagyja békén a többi vásárlót, és vegyen fel maszkot, a nő erre nem volt hajlandó, és azt mondta, nincs rá szüksége, mert nem beteg, csupán az allergiája miatt köhög.

Fifty Shades of Whey on Twitter: "COVID-denier in Nebraska coughs on shoppers at a supermarket pic.twitter.com/Ejy9HfsshS / Twitter"

COVID-denier in Nebraska coughs on shoppers at a supermarket pic.twitter.com/Ejy9HfsshS

A videót a felháborodott felhasználók eljuttatták a ThatDaneshGuy felhasználónevű tiktokerhez is, aki a videókban szereplő ismeretlenek felkutatásáról és beazonosításáról vált ismertté. Ő derítette ki, hogy a Covid-tagadó az 55 éves Janene Hoskovec, aki a SAP cég alkalmazottja. A videó eljutott a vállalathoz is, közleményben jelentették ki, a nő az eset miatt már nem dolgozik a cégnél.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet