„Volt egy kisebb sérülésem, ami nagyon durván elfertőződött” – mondta Járai Máté felesége, Járai Kira, akire még mindig vár egy varratszedés.

Járai Kíra nemrég érkezett vissza Thaiföldről, ahová azért utazott ki egy hónappal ezelőtt, hogy még jobban elmélyedhessen a thai box tudományában.

Eredetileg egy kisebb csapattal vágott neki az útnak, de végül külön vált tőlük, ugyanis mindig is szerette volna kipróbálni, milyen egyedül utazni.

A Reggeliben elmondta, hogy bár Thaiföld nem volt első látásra szerelem a számára, egyhónapos ott tartózkodása alatt nagyon megszerette a térséget, és a küzdősportban is sokat fejlődött, miközben bulizni is bőven maradt ideje – szemlézte a 24.hu. Az utolsó hét azonban nem úgy telt, ahogyan eltervezte.

“A végére egy kis kórházi cucc is befigyelt. Volt egy kisebb sérülésem, ami nagyon durván elfertőződött. Mindegy, amikor izzadsz, nagyon súrlódik sok minden ott. Tehát a ruha, meg minden” – mondta Járai Kíra.
“Igazából egy kis mikrosérülés is elég, hogy utána mondjuk esetleg egy bakteriális felülfertőződés történjen. Egy hétig minden nap kellett mennem kötözésre, meg fel kellett nyitni a sebet” – tette hozzá.

Kapcsolódó cikk

Járai Máté felesége megjegyezte, hogy jó kezekben volt, a térség legjobb és legdrágább kórházban kezelték. Bár a történtek miatt az utolsó héten már az edzések és a tengerparti programok is elmaradtak, Járai Kíra úgy érzi, ha nem is egy teljesen más emberként, de mindenképpen egy „fejlettebb Kíraként” tért haza Magyarországra.

Szeretné, ha egyszer a férje is elkísérné Thaiföldre, de ha esetleg nem jönne meg a kedve hozzá, egyedül is szívesen visszatér majd.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet