Rácz Jenő és Járai Máté évek óta konfliktusban állnak egymással, és ez most a Konyhafőnök VIP-ban csúcsosodott ki, amiben az előbbi zsűritagként, utóbbi pedig versenyzőként szerepel.

Rácz Jenő és Járai Máté akkor vesztek össze egymással, amikor közösen szerepeltek a Nyerő Párosban évekkel ezelőtt, és azóta sem sikerült rendezniük a konfliktust. 

Csak idő kérdése volt, hogy mikor jön el az a pont, amikor a séf és a színész egymásnak feszül a Konyhafőnök VIP adásában, és ez az első pár rész után meg is történt, írja168.

Minden megnyilvánulását provokációnak éreztem

– mondta Járai a sztárséfről, aki olyanokat mondott, mint “fordítva csinálod! Máté, te direkt magadat szívatod? Így kell hámozni!” vagy „elkezdtél hisztizni!”.

Járai könnyeit nyelve mondta el, hogy úgy érzi, mindegy mit csinál, úgyis kritizálva lesz, és nem biztos benne, hogy mi értelme így a műsorban lennie. A helyzetet Sárközi Ákos is értékelte, és Rácz pártját fogta, azt mondta, Járai étele egész jó lett, de jobb lehetett volna, ha megfogadja a séf kritikáját, ahelyett, hogy megsértődik rajtuk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet