Járai Máté elárulta, mitől tart a leginkább most, hogy az RTL nem hosszabbította meg a szerződését.

Járai MátéBlikknek nyilatkozott az RTL Reggelitől való kirúgásának hírére, amit a 168 szemlézett

Sokat jelentett, hogy állandó házigazdája lehettem egy műsornak, és nyilván nem csak érzelmileg, de anyagilag is, hiszen így lehetőségem volt csakis olyan színházi munkákat elvállalni, amiket valóban szerettem volna

– vallotta be, hozzátéve, hogy “attól kicsit tartok, hogy a színházi munkák tekintetében megint túl fogom vállalni magam, és esetleg olyat is el kell vállalnom, amit nem szívesen játszanék el”.

A hírre Lakatos Márk is reagált egy TikTok-videóban, akit decemberben szintén elbocsátottak a műsorból. “Most, amikor Hollywoodban már konkrétan azt is előírják, hogy hány melegnek, transznak és egyébnek kell lenni egy stábban ahhoz, hogy Oscar-díjat kapjon egy film, én nem tudom, hogy a Reggeli vezetősége hogy meri ezt megtenni, hogy ilyen melegjogi tisztogatásokat végez!?”

Most már gyakorlatilag írd és mondd, egyetlenegy meleg, de akár langyi sincs a csapatban... Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni?! Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?!

Járai közösségi oldalán többen is támogatásukról biztosították a színészt, köztük Osváth Zsolt is, aki azt írta, “erre nem igazán tudok mit mondani. Előbb a Manyi, most te. Biztos véletlen. Ne sajnáld, jóval többre vagy hivatott”. Peller Anna, Szily Nóra és Szabó Patrícia is együttérzését fejezte ki a kommentszekcióban.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet