Járai Máté szerint a média titkos vágya, hogy volt kollégái, Szabó Zsófi és Miller Dávid összejöjjenek.

Járai Máté7köznapic című műsorban vendégeskedett, ahol a Reggeliről, és az ottani volt kollégái kapcsolatáról is kérdezték, írja24.huSzabó Zsófit és Miller Dávidot egy nagyon jól működő párosként írta le. 

Nem titkos dolog, hogy őket nagyon szeretik összetenni. Két fiatal és szép ember, teljesen egyértelmű, hogy jó őket nézni. Szerintem ez egy ilyen titkos vágya a médiának, a Reggelinek, az RTL-nek, hogy belőlük legyen egy sztárpár.

“Ez lehet, hogy túlmutat már a viccelődésen. Ha engem kérdezel, szerintem soha nem lesz belőlük pár, de ez csak az én véleményem” – tette hozzá.

Én azt gondolom, hogy ők egy nagyon jól működő és helyes pár együtt, és abszolút tényleg ők lehetnének a magyar Angelina Jolie és Brad Pitt, persze nem akarok túlozni

– magyarázta, majd azt is kifejtette, mit gondol, miért szeretheti a média a sztárpárokat. “Nagyon szeretik, mikor két híres ember jön össze, mert abból elképesztően sok hír lesz: együtt vannak, hova mennek nyaralni, mit vett fel, jön a baba, megy a baba, izé… Tehát az a jó, ha mindketten híresek.”

Azt gondolom, hogy ők egy álompár, és ez egyelőre mindenki más álma, csak az övék nem

– elmélkedett a színész. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet