Ellopták Jared Leto fejét, amit a Met Gala rendezvényen használt

Az Öngyilkos osztag Jokerét játszó Jared Leto műfeje eltűnt, amit a Met Galán használt, írja a Dazed.

Jared Leto az idei Met Gala elnevezésű a Metropolitan Museum javára tartott jótékonysági rendezvényen tűnt fel saját fejének másolatával, amely állítása szerint eltűnt.

jared leto met gala
Jared Leto büszkén tartja fejét/ Fotó: Theo Wargo

A színész az inspirációt a Gucci AW18 fantázianevű show-jának köszönheti, ahol a modellek saját fejüket tartják kezükben.

Boris Johnson levágott fejével lépett fel a rapper, slowthai

Nagy port kavart slowthai eladása a Mercury-díj átadón, amikor a brit miniszterelnök, Boris Johnson levágott fejével jelent meg a színpadon. A rapper Nothing Great About Britain című új albumáról, a díjra jelölt szerzeményét, a Doorman-t adta elő, és ehhez választotta a meghökkentő performanszot. – hangoztatta az előadó, az államférfi fejével a kezében.

Jared Leto a tetőtől talpig Gucci-ruháját nem mindennapi kiegészítővel dobta fel, saját műfejével. A szemkápráztató darab elkészítése 11 ezer dollárba került, viszont az énekes-színész szó szerint elvesztette a fejét.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt hiszem, valaki ellophatta. Ha valaki mégis megtalálná, vigye be a legközelebbi a Gucci-üzletbe egy pár “gyárilag” koszos cipőért cserébe[/perfectpullquote]

– közölte Leto egy a napokban adott interjúban. A Met Gala rendezvényen Leto nagy sikert aratott a fura kiegészítővel és kézről-kézre adta a fejét olyan sztároknak, mint Shawn Mendes, Kendall Jenner és Lupita Nyong’o.

shawn mendes jared leto
Shawn Mendes és Jared Leto/ Fotó: Getty Images

Leto bízik benne, hogy hamarosan előkerül a különleges kiegészítő.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból