A 30 seconds to Mars frontembere, Jared Leto hegymászás közben jött rá, mennyire értékes is az élete.

Komolyan hitte, hogy meghalhat

Jared Leto Baleset Hegymaszas
Jared Leto / Fotó: Getty Images

Kis híja volt, hogy Leto Oscar-díjas színész és a 30 seconds to Mars frontembere nem zuhant a mélybe, írja az Independent. Hegymászás közben, kétszáz méter magasan elszakadt ugyanis a biztosító kötele, ő pedig zuhanni kezdett. Komolyan hitte, hogy meg fog halni, de lélekjelenlétének köszönhetően sikerült megkapaszkodnia egy sziklában. A baleset így nem vált tragédiává, amiért a színész, zenész érthető módon rettentően hálás. Ezt pedig pár, saját magát ábrázoló képpel közösségi oldalán meg is „ünnepelte”.

Utólag igazából már viccesnek gondolja

https://www.instagram.com/p/B9ZomdXnqV1

Mint írta az első fotója alá, “nem akarok dramatizálni, de ma közel voltam a halálhoz. (…) Hatszá lábnyira voltam a magasban. Emlékszem, lenéztem a mélybe. Elég furcsa pillanat volt – kevesebb félelmet, több tényszerűséget és némi melankóliát éreztem.”

Az Öngyilkos osztag Jokere a fenti kép mellett még egy másikat és egy videót is megosztott a nem mindennapi pillanatról.

Az idei Met Gálán jelent meg nyilvánosan a színész-énekes. A rendezvényena Metropolitan Museum javára tartott jótékonysági rendezvényen saját fejének másolatával tűnt fel, amely állítása szerint eltűnt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet