Jared Leto játssza majd Hugh Hefnert a róla készült dokumentumfilmben

Jared Leto már le is szerződött Hugh Hefner, a nemrég elhunyt Playboy mogul szerepére, Brett Ratner rendezésében. 

A The Hollywood Reporterrel folytatott beszélgetésében a Rush Hour rendezője jelentette be, hogy Leto, régi barátja tulajdonképpen könyörgött a szerepért. 

Meg akarom érteni őt.

2007 óta dolgoznak már a filmen, és a páros nagyon alaposan kezeli a projektet. Még Hefner 91. születésnapjára is elmentek, hogy együtt ünnepeljenek a Playboy Villában, hogy annyi információt gyűjtsenek össze, amennyire csak szükség van a szerep tökéletes alakításához. 

Hefnernek már olyan komplex öröksége van, amit már megéri filmre vinni, hiszen jelentős szerepet vállalt úgy is, mint a queer házasságok támogatója és úgy is, hogy először szerepeltetett transzgender modellt a magazin fedlapján 1991-ben. 

Hiába nyílt titok már, hogy Leto alakítja majd Hefnert, még mindig nehéz bárki mást elképzelni az ikonikus selyempizsamában és a szmoking felsőben. 

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet