Noha kevés olyan ember van a világon, aki elkerülheti a koronavírussal kapcsolatos híreket, egy embernek ez biztosan sikerült, Jared Letonak.

A színésznek nem volt kapcsolata a külvilággal

Jared Leto 12 napos elmélyült meditációt végzett a sivatagban, és amikor visszatért, megdöbbenve tapasztalta, hogy kitört a koronavírus-járvány, írja a Lad Bible.

Jared Leto Koronavirus Jarvany
Jared Leto A Sivatagban Meditált / Fotó: Terry’s Diary

A színész és zenész ugyanis teljesen elszigetelten élte a mindennapjait a meditáció alatt, senkivel sem kommunikált a külvilágból. Tegnap tehát úgy érezte, mintha egy teljesen másik helyre tért volna vissza.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Teljesen el voltunk szigetelve. Se telefon, se kommunikáció. Semmi fogalmunk nem volt arról, mi zajlik a létesítményen kívül. Egy teljesen más világba sétáltam be tegnap. Amely örökre megváltozott. Észbontó [/perfectpullquote]

– fejezte ki döbbenetét Leto a Twitteren.

Nem minden sztár tudott elvonulni a járvány elől

Hamarosan rengeteg üzenetet kapott barátaitól és családjától, hogy maradjon otthon, biztonságban.

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is elhagyhatta a kórházat

A pár jelenleg queenslandi bérelt lakásában tölti önkéntes karanténját. A 63 éves Oscar-díjas színész múlt csütörtökön az Instagramon jelentette be, hogy megfertőzte az új koronavírus. Felesége is beteg lett. Azért voltak Gold Coast városban, mert Hanks Elvis Presley-ről forgatott filmet. A színész házaspár jelenleg Ausztráliában, a Gold Coaston tartózkodik, ahol Tom Hanks Baz Luhrmann rendezésében Elvis Presley önéletrajzi filmjét forgatja.

Nem minden hírességnek volt olyan szerencséje, hogy elvonulhatott a járvány elől. Idris Elba nemrég jelentette be a közösségi oldalán keresztül, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje, egyelőre tünetmentes. Nem Ő az egyetlen színész, aki megfertőződött, hiszen Tom Hanks és felesége, Rita Wilson szintén elkapták a betegséget.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet