Odaát Sammy váltja Chuck Norrist a Walker, a texasi kopó sorozatban

A CBS tévéstúdió újraindítaná Chuck Norris legendás, ’90-es évekbeli sorozatát, a Walker, a texasi kopót. A főszerepet pedig az Odaát sztárja, Jared Padalecki kapta meg, írja a csatornán belüli értesülésekre hivatkozva a Variety és a Deadline.

Az új köntösbe öltöztetett Walker, a texasi kopó, a fedett rendőri szolgálatát befejező, és a szervhez visszatérő Walkerre fókuszálna, aki özvegyként, két gyerekét nevelve egy új, női partnerrel az oldalán nézne szembe a bűnözőkkel, ez az új partner ráadásul az első női Texas Ranger lenne.

chuck norris jared padalecki odaát sorozat walker a texasi kopó
Jared Padalecki és Chuck Norris / Fotó: D Dipasupil / Getty Images

Egyelőre nem tudni, hogy a CBS-en vagy inkább a fiatalabb rétegre fókuszáló CW-n futna-e a sorozat, ha megkapják a készítők a zöld utat. Mindkettő logikus választás lenne.

Orbán Viktor után Andy Vajna következett – Így pózoltak Chuck Norris-szal a NER-lovagok

Videót és fotót is posztolgatott Orván Viktor Chuck Norris színésszel. Azonban a texasi kopó vette a fáradtságot arra is, hogy ellátogasson régi barátjához, Andy Vajnához. It was a pleasure to see an old friend @chucknorris in Budapest, I remember meeting together with Bruce Lee in Hong Kong long time ago.

Előbbi elég nagy sikerrel indít be klasszikus sorozatokat, a Hawaii Five-O, a MacGyver és a Magnum is szép nézettséget hoz náluk modern tálalásban. Míg a CW-n fut és fejeződik be Chuck Norris utódjának, Jared Padaleckinek sorozata, az Odaát.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból