Mielőtt valaki azt gondolná, megőrültünk, jelezném, hogy ez egy Kickstarter-projekt része. Jason Markow, a kampány kitalálója fontos üzenetre hívja fel a figyelmet kezdeményezésével, ami egyben szomorú háttértörténetet is takar. És persze 15 dollárért, gyönyörű csomagolásban semmit se kapunk.

A Nothing nevű projekt pontosan azt ígéri, amit a neve: semmit. Azt is gondolhatnánk, ez valami vicc, de Jason Markow története és a dizájn, ahogyan a borítékokat megtervezte, felkeltette az emberek figyelmét. Olyannyira, hogy a közzététel óta most már 8000 dollárra emelkedett a felajánlás összege. Azok, akik 15 dollárt ígértek, kapnak egy darabot a borítékok közül, amely tökéletes ajándék egy olyan személynek, akinek mindene megvan.

D4Bef3D654C8F3205D4Ac4C80C159D40 Original
Jason Markow A Dadizmus Szellemében Alkotta Meg Munkáját / Fotó: Kickstarter

Markow, aki sztároknak tervezett művészi kivitelezésű falakat, jelenlegi munkáján 10 hónapig dolgozott. A végeredmény pedig 11-féle boríték lett, amiben semmi nincs. Mindegyik darab holografikus matricával és kidomborított pecséttel van ellátva. A művésznél gyógyíthatatlan tüdőbetegséget állapítottak meg. Miután megkérdezte az orvost, mit tehet, hogy meggyógyuljon, a válasz egyetlen szóból állt: semmit.

Dokumentumfilm készülhet a Louis Vuitton-modell nemváltásáról

Louis Vuitton SS19 bemutatóján futurisztikus, férfias darabokkal, de elsősorban lenyűgöző szereposztással találkozhattunk. A divatház oszlopos tagjai mellett rengeteg új arcot vonultattak fel, akik inkább a szépség androgün oldalát képviselték. Nicolas Ghesquière a Louvre-ban mutatta be a Loius Vuitton legújabb kollekcióját. A divatshow egy világos, félig átlátszó, megvilágított, alagútszerű sétányon zajlott Párizs leghíresebb múzeumának hátsó udvarán .

Markow a modern dadaizmus szellemében alkotta meg a borítékokat, miután megbizonyosodott, hogy a betegsége ellen valóban nem tehet semmit. Az orvos válasza arra ösztönözte, hogy visszaszerezze ennek a szónak a hatalmát, amit tárgyiasított formában tudott a legjobban kifejezésre juttatni. A kezdő összeg (4000 dollár), az erőteljes üzenet miatt duplázódhatott meg.

Nézd meg a projekthez készített videót!

NOTHING: In a one-of-a-kind package.

The highest quality gift you can give the person who has everything. 172 backers pledged $9,001 to help bring this project to life. You’ll need an HTML5 capable browser to see this content. – (23 days)

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet