Jason Momoa a környezetvédelem jegyében borotválkozott

A rajongók kiborultak miután kiderült, hogy Jason Momoa leborotválta a hét éve növekedő szakállát.

Az Aquaman sztárja leborotválta védjegyének számító bajuszát és szakállát, hogy ezzel hívja fel a figyelmet az újrahasznosítás fontosságára.

Jason Momoa Leborotválta Szakállát
Jason Momoa Elszánta Magát A Változtatásra / Fotó: Gq

A Washington Post szerint, Jason Momoa ezzel arra akart rávilágítani arra, hogy a műanyag hulladék elpusztítja a Földet. Ezzel együtt az újrahasznosítható alumínium dobozok használatára buzdít.

Az Életrevalók amerikai változata simán verte az Aquaman Marvel-filmet

Nagy meglepetést szerzett a Kevint Hart és Bryan Cranston főszereplésével forgatott The Upside, mely a nyitó hétvégi jegyeladásokkal a várakozásokat kétszeresen is felülmúlta. A film az STX filmstúdió első olyan produkciója, amely megnyerte a bemutató hétvégét és a Rossz anyák után a második legnagyobb nyitó bevételt érte el a cég filmjei közül.

A színész a szakállát már hét éve növeszti. Most viszont a nemes ügy érdekében szabadult meg ékességétől. Egy videót is megosztott a Aquaman, amelyben búcsút vesz az arcszőrzetétől, amely már szinte a személyiségének részévé vált.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Levágom ezt a szörnyűséget, itt az ideje a változásoknak[/perfectpullquote]

– kommentálta a színész videóját. A rajongók viszont nem vették ilyen könnyen a dolgot voltak, akiket komolyabban megviselt az eset.

https://www.instagram.com/p/BwYkjF2Ayzm/?utm_source=ig_web_copy_link

Reméljük, a színész áldozatvállalása nem lesz hiábavaló és sokan hagynak fel a műanyag palackok vásárlásával.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk