Jax-t (ex)barátja megcsalta, és egy elég rosszul sikerült bocsánatkérő levéllel próbálta magát visszakönyörögni. A lány pedig úgy döntött, hegedűszóval osztja meg a világgal.

Jax tudja, hogy lehet a lehető legdrámaibban bejelenteni, megcsalták

A 24.hu is írt Jax TikTok-videójáról, amiben hegedűkíséret mellett olvassa fel exe nevetséges bocsánatkérő levelét, amiben próbálja megmagyarázni, miért csalta meg.

A videó az „Exem kamuzó bocsánatkérő levele szomorú hegedűvel” címet kapta, és egy nap alatt 2,7 millió megtekintést ért el a platformon.

A hegedűvel még szebb ez a kamu magyarázkodás

A levélben minden benne van, ami kell: „…tudom, hogy hiba volt „gyakorlatilag” lefeküdni a szobatársaddal, de sok mindenen mentem keresztül, ez nem én vagyok, több órámon is bukásra álltam, és tudod, hogy kirúgtak a munkahelyemről is. (…) Te sokat dolgoztál, és annyira egyedül éreztem magam. Csak nagyon hiányoztál, egyszeri hiba volt…”.

TikTok

No Description

De sokak kedvence a zárómondat: „Ja, és megváltoztattad a Netflix-jelszót?”.

„A barátom lefeküdt az anyámmal, miközben én a kórházban szültem a gyerekünket” – fakadt ki egy 21 éves nő a TikTokon

Miután 2020 novemberében tudomást szerzett a barátja és saját anyja viszonyáról, azonnal meghozta a döntést, hogy mindkettejükkel megszakítja a kapcsolatot. Megtalálta az üzenetváltásokat Már több

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet