Tíz érdekesség, amik teljesen ráhangolnak a Jégvarázs 2-re

A Buzzfeed újságírói olyan szerencsések voltak, hogy még jóval a premier előtt meghívták őket a Jégvarázs 2. sajtóvetítésére. Az általuk összeállított listából kiválogattuk a folytatásra vonatkozó legizgalmasabb – spoilermentes – tudnivalókat, hogy ti is felkészülten ülhessetek be a moziba.

Három évvel később

A Jégvarázs 2. három évvel az első rész után játszódik. Elza meg akarja tudni, honnan van a varázsereje, és vajon egyedül van-e ezzel. Egy elvarázsolt erdőn kell átutaznia, hogy megtalálja a válaszokat.

Jégvarázs 2. (6E) – hivatalos szinkronizált előzetes #3

Tudd meg, ki szólít! A nagy sikerű Jégvarázs folytatása 2019. november 21-től a mozikban! Web: http://www.forumhungary.hu/jegvarazs-2/ Facebook: https://www….

Új slágerek

Hét új dal hallható a filmben, ebből kettőt Elza, egyet Kristoff, egyet Olaf ad elő, egyet pedig együtt a szereplők.

FROZEN | Let It Go Sing-along | Official Disney UK

Sing-along with Idina Menzel in this full sequence from Disney’s Frozen. Subscribe to Disney UK: http://bit.ly/subscribe-to-disney Follow us on Twitter: http…

Rengeteg új karakter

Legalább 11 új szereplő tűnik fel a mozivásznon: Elza és Anna szülei, Destin Mattias hadnagy, egy háromtagú család, akik az Elvarázsolt Erdőben laknak, a négy elemet jelképező lényeket, akiken Elzáéknak túl kell jutni.

https://www.instagram.com/p/B5aygHzHHma/

Skandináv tanulmányút

A film készítői elutaztak Norvégiába, Finnországba és Izlandra tanulmányútra, hogy ihletet merítsenek a mozihoz.

https://www.instagram.com/p/B5X-WD6JG8l/

 

Ihlet a viking mondavilágból

Nokkot, a víz szellemét az északi mondavilág egyik alakja inspirálta, aki úgy teszi próbára az embereket, hogy meg bírnak-e ülni a hátán.

No Title

Who are you seeing #Frozen2 with this weekend? pic.twitter.com/5byTaaG8Xc

Mint a reneszánsz zsenik

Nokk megalkotásához az animátorok egy lovas központot is felkeresetek, ahol tanulmányozták a lovak mozgását.

Leonardo da Vinci és a budapesti Lovas a felújított Szépművészeti Múzeumban

A reneszánsz mesterhez köthető budapesti lovasszobor Leonardo da Vinci tíz rajzával, valamint az általa inspirált kortársa, Giovanni Francesco Rustici szobraival és antik művekkel együtt tekinthető meg a kiállításon. Leonardo da Vinci halálának jövőre esedékes 500.

Nincs egy gönce sem

A látványtervezők 122 különböző ruhával lepték meg Annát, amiket eredetileg Elza kapott volna.

jégvarázs 2 elza elvarázsolt erdő
Elza az Elvarázsolt Erdőben / Fotó: Walt Disney Picures

Norvég retróőrület várható a kislányok között

A 19. században elterjedt norvég viseleteket szabták Annára, és még arra is odafigyeltek, hogy eredetileg milyen anyagokat használtak.

norvég ruhák jégvarázs 2
Norvég viselet – ilyen lesz Anna ruhája? / Fotó: Kraftmuseet

Erre nem voltak felkészülve: lábfejvillantás

Meg kellett rajzolniuk Elza lábfejét, mert van meztelen lábfejes jelenete is. “Amikor rajzfilmszereplőket tervezünk, azt is átgondoljuk előre, hogy látjuk-e majd testük egyes részeit. Azokat a talpacskákat cipőbe terveztük” – súgta meg az egyik tervező.

Jégvarázs 2 – magyar szinkronos előzetes #1 / Animáció

Jégvarázs 2 magyar szinkronos előzetes / Frozen 2 HunDub Trailer Jégvarázs ajándékok ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban? ☞ Országos moziműsor ☞ …

Akkor majd a Jégvarázs 3-ban?

A történetírók végül elvetették a szerelmi szálat, mert nem illett ahhoz a nagy téttel bíró küzdelemhez, amelyet Elza és társai véghez visznek.

Egy politikus szerint a Jégvarázs Elza karaktere miatt válnak meleggé a gyerekek

A 2013-as Jégvarázs mese folytatásának története miatt a rajongók szinte kockáról kockára szétkapták, hogy kikövetkeztessék az egyelőre gondosan őrzött történetet. Az egyik releváns szál, hogy a főszereplő, Elsa mikor találja meg a boldogságot – és főleg, hogyan. Szeretnék, ha megtalálná a boldogságot valaki oldalán. Számos rajongó nagyon örülne, ha Else barátnőt kapna.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból