Nézem Film Tíz érdekesség, amik teljesen ráhangolnak a Jégvarázs 2-re

Tíz érdekesség, amik teljesen ráhangolnak a Jégvarázs 2-re

Promóció

A Buzzfeed újságírói olyan szerencsések voltak, hogy még jóval a premier előtt meghívták őket a Jégvarázs 2. sajtóvetítésére. Az általuk összeállított listából kiválogattuk a folytatásra vonatkozó legizgalmasabb – spoilermentes – tudnivalókat, hogy ti is felkészülten ülhessetek be a moziba.

Három évvel később

Promóció
- Advertisement -

A Jégvarázs 2. három évvel az első rész után játszódik. Elza meg akarja tudni, honnan van a varázsereje, és vajon egyedül van-e ezzel. Egy elvarázsolt erdőn kell átutaznia, hogy megtalálja a válaszokat.

Jégvarázs 2. (6E) – hivatalos szinkronizált előzetes #3

Tudd meg, ki szólít! A nagy sikerű Jégvarázs folytatása 2019. november 21-től a mozikban! Web: http://www.forumhungary.hu/jegvarazs-2/ Facebook: https://www.facebook.com/FilmKockak/ Instagram: https://www.instagram.com/film.kockak/ #Jégvarázs2

Új slágerek

Hét új dal hallható a filmben, ebből kettőt Elza, egyet Kristoff, egyet Olaf ad elő, egyet pedig együtt a szereplők.

FROZEN | Let It Go Sing-along | Official Disney UK

Sing-along with Idina Menzel in this full sequence from Disney’s Frozen. Subscribe to Disney UK: http://bit.ly/subscribe-to-disney Follow us on Twitter: https://twitter.com/Disney_UK Like our official Facebook page: https://www.facebook.com/DisneyUK Walt Disney Animation Studios, the studio behind “Tangled” and “Wreck-It Ralph,” presents “Frozen,” a stunning big-screen comedy adventure.

Rengeteg új karakter

Legalább 11 új szereplő tűnik fel a mozivásznon: Elza és Anna szülei, Destin Mattias hadnagy, egy háromtagú család, akik az Elvarázsolt Erdőben laknak, a négy elemet jelképező lényeket, akiken Elzáéknak túl kell jutni.

Tag who you’re seeing #Frozen2 with this weekend.

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Skandináv tanulmányút

A film készítői elutaztak Norvégiába, Finnországba és Izlandra tanulmányútra, hogy ihletet merítsenek a mozihoz.

Amazing shot of the northern lights in Norway 👌🏼🇳🇴 #norway #norwaynature #visitnorway #mountains #snowmountain #nightviews #northernlights #greenlights #northernlightsnorway #nordiclight #nordiclife #topofthemountain #norwaymountains #traveladdict #travelholic #travelguide #northernsky #snowview #hiddenwonders #wonderfulnorway #lofotennature #lofotenislands #visitlofoten #lofotennorthernlights #austvågøy _____________________________________________ #visitnortherneurope 📸 by @maxrivephotography

334 Likes, 12 Comments – Visitnortherneurope (@visitnortherneurope) on Instagram: “Amazing shot of the northern lights in Norway 👌🏼🇳🇴 #norway #norwaynature #visitnorway #mountains…”

 

Ihlet a viking mondavilágból

Nokkot, a víz szellemét az északi mondavilág egyik alakja inspirálta, aki úgy teszi próbára az embereket, hogy meg bírnak-e ülni a hátán.

Disney’s Frozen 2 on Twitter

Who are you seeing #Frozen2 with this weekend? https://t.co/5byTaaG8Xc

Mint a reneszánsz zsenik

Nokk megalkotásához az animátorok egy lovas központot is felkeresetek, ahol tanulmányozták a lovak mozgását.

Leonardo da Vinci és a budapesti Lovas a felújított Szépművészeti Múzeumban

A reneszánsz mesterhez köthető budapesti lovasszobor Leonardo da Vinci tíz rajzával, valamint az általa inspirált kortársa, Giovanni Francesco Rustici szobraival és antik művekkel együtt tekinthető meg a kiállításon. Leonardo da Vinci halálának jövőre esedékes 500.

Nincs egy gönce sem

A látványtervezők 122 különböző ruhával lepték meg Annát, amiket eredetileg Elza kapott volna.

Elza az Elvarázsolt Erdőben / Fotó: Walt Disney Picures

Norvég retróőrület várható a kislányok között

A 19. században elterjedt norvég viseleteket szabták Annára, és még arra is odafigyeltek, hogy eredetileg milyen anyagokat használtak.

Norvég viselet – ilyen lesz Anna ruhája? / Fotó: Kraftmuseet

Erre nem voltak felkészülve: lábfejvillantás

Meg kellett rajzolniuk Elza lábfejét, mert van meztelen lábfejes jelenete is. “Amikor rajzfilmszereplőket tervezünk, azt is átgondoljuk előre, hogy látjuk-e majd testük egyes részeit. Azokat a talpacskákat cipőbe terveztük” – súgta meg az egyik tervező.

Jégvarázs 2 – magyar szinkronos előzetes #1 / Animáció

Jégvarázs 2 magyar szinkronos előzetes / Frozen 2 HunDub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?

Akkor majd a Jégvarázs 3-ban?

A történetírók végül elvetették a szerelmi szálat, mert nem illett ahhoz a nagy téttel bíró küzdelemhez, amelyet Elza és társai véghez visznek.

Egy politikus szerint a Jégvarázs Elza karaktere miatt válnak meleggé a gyerekek

A 2013-as Jégvarázs mese folytatásának története miatt a rajongók szinte kockáról kockára szétkapták, hogy kikövetkeztessék az egyelőre gondosan őrzött történetet. Az egyik releváns szál, hogy a főszereplő, Elsa mikor találja meg a boldogságot – és főleg, hogyan. Szeretnék, ha megtalálná a boldogságot valaki oldalán. Számos rajongó nagyon örülne, ha Else barátnőt kapna.

Promóció
ForrásBuzzfeed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3