A szabályokat akarta kijátszani a testvérpár, akik megkérdőjelezhető tisztaságú zoknikat ragasztottak az arcukra szigetelőszalaggal, hogy ne kelljen maszkot viselniük. Végül inkább csak viccet csináltak magukból.

A testvérpár nem jött rá, hogy a zokni tulajdonképpen ugyanazt a funkciót látja el, mint a maszk

Jemima Merkle és testvére még augusztusban büszkélkedett azzal, hogy milyen jól kijátszották a rendszert azzal, hogy koszos zoknikat ragasztottak a fejükre a maszkviselés helyett. Az augusztusban megosztott kép leírásában még azt is kiemelték, hogy a biztonsági őr még meg is köszönte nekik, hogy maszk van rajtuk.

A fotó gúnyos kommentek kíséretében kezdett el terjedni a Twitteren, írta a 24.hu.

Mark Gongloff on Twitter: "I have been devastatingly owned by this guy taping socks to his and his sister's face and going out in public pic.twitter.com/RqQt78i7sg / Twitter"

I have been devastatingly owned by this guy taping socks to his and his sister's face and going out in public pic.twitter.com/RqQt78i7sg

Egy férfi például azt emelte ki, hogy a zokni arcra rögzítve tökéletesen ellátja a maszk funkcióját, sőt, a nagy felületű pamut tulajdonképpen még hatékonyabban véd a cseppfertőzés ellen. Tehát a testvérek lényegében csak magukat verték át azzal, hogy a tiszta maszkot koszos zoknira cserélték.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet