Elvállalta Jennifer Lopez és Armie Hammer a Shotgun Wedding vígjátékot

Jennifer Lopez és Armie Hammer a Shotgun Wedding című romantikus vígjátékban tér vissza a filmvászonra. A produkció a Lionsgate stúdióban készül.

Jövőre kezdődik a forgatás

Jennifer Lopez és Armie Hammer a filmben házasodni készül, és már a családjaik is gyülekeznek az eseményre, ám nem elég, hogy elhidegülnek, mire a ceremóniára sor kerülne, a lakodalom egész népét túszul ejtik. A kalandos történetben a párnak meg kell mentenie szeretteit, miközben egymást is alig viselik el.

Armie Hammer Jennifer Lopez Shogun Wedding 1
Armie Hammer és Jennifer Lopez / Fotó: AFP

A filmet Jason Moore rendezi Mark Hammer és Liz Meriwether forgatókönyvéből. A forgatás várhatóan jövő év elején kezdődik, írja a Variety.

Egyre elfogaltabb Lopez

Lopez legutóbb A Wall Street pillangói című filmben szerepelt a filmvásznon, és alakításáért 20 év után ismét Golden Globe-jelölést kapott. Hamarosan egy másik eskükői témájú produkcióban, a Marry Me című zenés filmben is szerepel, amelyben Owen Wilson alakítja partnerét, továbbá a The Godmother című bűnügyi filmben is forgat, amely a kokainkirálynő, Griselda Blanco életéről szól.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Armie Hammer a Szólíts a neveden! sikere után a közelmúltban A Manderley-ház asszonya című Hitchcock-klasszikus új feldolgozásában, a Rebecca című Netflix-produkcióban tűnt fel.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból