Követem Sztárok Jennifer Aniston nem fukarkodik, ha rasszizmusról van szó: 300...

Jennifer Aniston nem fukarkodik, ha rasszizmusról van szó: 300 milliót adományozott

Promóció

Jennifer Aniston 1 millió dollárt, azaz több mint 300 millió forintot adományozott egy antirasszista szervezetnek, a Black Lives Matter mozgalom jegyében.

A Jóbarátok Rachelje a feketék mellé áll

Promóció
- Advertisement -

George Floyd halála után elindult Black Lives Matter mozgalom kapcsán a világon rengeteg ember és vállalat fejezte ki szolidaritását, tüntetésekkel, petíciók aláírásával vagy különböző szervezetek támogatásával.

Jennifer Aniston / Fotó: Jeff Kravitz

Legutóbb a Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston 1 millió dollárt adományozott a Color Of Change (A változás színe) antirasszista szervezetnek, írja a Vogue.

Meg kell tanulnunk, hogy a rasszizmus és a brutalitás ebben az országban már régóta folyik és ez sohasem volt ez így jó. Szövetségesekként, akik egyenlőséget és békét szeretnénk, a mi felelősségünk, hogy hallassuk a hangunkat, igazságot követeljünk és képesek legyünk felfigyelni ezekre a problémákra és mindenek előtt legyünk nyitottak a szeretetre

– írta az Instagramon Jennifer Aniston.

A sztárok is fellépnek a rasszizmus ellen

A napokban Rihanna is számos antirasszista szervezetet támogatott a Fenty szépségipari márkáján keresztül. „A Fenty márka azért jött létre hogy ünnepelje a szépséget, az erőt és a szabadságot” – magyarázza Rihanna. Az énekesnő szerint a feketék számára ezek az alapvető értékek kerültek veszélybe, ezért a Colour Of Change és Movement For Black Lives szervezeteknek adományozott pénzt. Ezzel segítve az antirasszizmus elleni küzdelmet.

A tüntetésekre reflektált, de a cikk sértő címe miatt lemondásra kényszerült a főszerkesztő

Noha 30 éve dolgozott a Philadelphia Inquirer főszerkesztője, Stan Wischnowski a lapnál, a nemrég publikált cikkének sértő címe miatt lemondásra kényszerült, írja az MTI a lap közleményére hivatkozva. A szerkesztőségben nagy felháborodást keltett a cikk, ami a tüntetések miatti, épületekben okozott károkról szólt.

A sztárvilág számos tagja adományoz. Ryan Reynolds és párja, Blake Lively 200 ezer dollárt juttatott a fekete jogvédő szervezetnek, a NAACP-nek (Nemzetközi Egyesület a Színes Bőrűek Jogaiért). Harry Styles pedig egy olyan jótékony szervezetet támogatott, amely jogilag képviseli azokat, akiket a tüntetések során tartóztattak le.

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3