Jennifer Aniston, a Jóbarátok és a Hivatali patkányok sztárja megnyílt, amikor kollégája, Sandra Bullock egy interjúban gyermekkoráról kérdezte. Gyermekkora zűrös díszleteiről is beszélt. Viszont túltette magát azon az időszakon, és korán megtanulta javára fordítani a felmerülő akadályokat.

Születésnapja alkalmából interjúvolták meg

Február 11-én ünnepelte 51. születésnapját Jennifer Aniston. Sandra Bullock ennek apropóján készített interjút vele a The Interview magazinnak, amit a People magazin szemlézett. Itt rendszeresen készülnek olyan anyagok, amikor a riporter szerepét egy másik híresség tölti be.

Jennifer Aniston 50 Évesen Is
Jennifer Aniston 50 Évesen Sem Panaszkodhat Az Alkjára / Fotó: Harper’S Bazaar

Aniston és Bullock felidézték megismerkedésüket, amiben egy közös ex játszott szerepet. A gyereknevelésről is szó volt. A gondolatok leginkább akörül keringtek, hogy az interneten hemzsegő káros tartalmaktól hogyan védhetőek meg a kiskorúak.

Aniston szerint egy ideig lehet burokban nevelni a gyermeket, de később mindenképp szembesülni fog zűrös dolgokkal, ezért ezt jó, ha észben tartjuk. Az interjú meglepő pontja azonban az a rész volt, amikor Aniston gyermekkoráról kezdett el mesélni.

A káoszból is ki lehet kecmeregni

Bullock rákérdezett arra, a színésznő, hogy tud továbblendülni azon, amikor a dolgok folyása meglehetősen kényelmetlen irányt vesz. Aniston szerint, ha citromod van csak, készíts belőle limonádét. Vagyis nem kevés szerencsével elkerülhető, hogy az ember belerokkanjon a terheibe.

A család, amiben a Jóbarátok sztárja felnőtt, rendkívül ingatag volt. Sokszor nem érezte biztonságban magát.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt láttam gyerekként, hogy a felnőttek durván viselkednek egymással. Az emberi viselkedés számos változatának tanúja voltam, ami elgondolkodtatott. Nem akarok ilyen dolgokat tenni. Nem akarok ilyen lenni. Nem akarom azt átélni később, amit akkoriban[/perfectpullquote]

– mondta Aniston.

Jennifer Aniston: A The Morning Show könyörtelenül őszinte témákat vet fel a #metoo mozgalom kapcsán

A Variety interjút készített Jennifer Anistonnal a novemberben érkező sorozata, a The Morning Show apropóján. Természetesen a Jóbarátok is szóba került, már csak azért is, mert a The Morning Show az első tévésorozat, amit Aniston elvállalt, mióta a nagy klasszikus 2004-ben véget ért. morning show sorozat

Azt is hozzátette, most már jól érzi magát a bőrében. A limonádés hasonlata arra vonatkozott, hogy ha rosszul alakulnak a dolgok, lehetünk dühösek vagy mártírok, de a megoldáson is dolgozhatunk. Az interjú során sietve köszönetet mondott szüleinek, egyértelműsítve, hogy nincs rossz viszony köztük.

Izgalmas szerepek találták meg az utóbbi időben

A 2018-as Dumplin-Így kerek az életben játszott szerepét pont azért kedvelte annyira, mert az ottani anya-lánya kapcsolat a saját múltjára emlékeztette. Aniston egy hajdani szépségkirálynőt játszik, aki folyamatosan kritizálja lányát túlsúlya miatt.

Jennifer Aniston megtréfálta a Jóbarátok-rajongókat, akik nem őt kedvelték

Új arcát ismerhetik meg a rajongók Jennifer Anistonnak 6.5m Likes, 37k Comments – Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Instagram: “No wrinkles… harder than it looks! Somewhere between these two photos, my peers gave me a gift I…” Nagyon úgy tűnik, Jennifer Aniston számára valóban egy új korszak kezdődött azzal, hogy regisztrált az Instagramra.

„Anyám modell volt, és folyamatosan azzal foglalkozott, milyen a saját és az én megjelenésem. Nem lett belőlem az a modell-csemete, akiben reménykedett, és ez érintett meg a filmben is.”

Jennifer Aniston Bikini
Jennifer Aniston / Fotó: Getty Images

Anistont legutóbb a The Morning Show című sorozatban láthattuk, ahol egy olyan médiamunkást alakít, aki zaklatási botrányt robbant ki. A megvádolt kollégát Steve Carell játszotta. Ez az első filmsorozat, amiben a színésznő szerepet vállalt a kultikussá vált Jóbarátok óta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk