Jennifer Aniston Mexikóban mutatta meg, miért példakép még mindig

Jennifer Aniston februárban ünnepli 51. születésnapját, de még így is sok-sok évet tagadhatna le.

A népszerű színésznő még a ’90-es években lopta be magát az emberek szívébe a Jóbarátok Rachel Karen Greenjeként, a tíz évadot megélt szériában igazi szexszimbólummá nőtte ki magát, szépségéből pedig azóta mit sem vesztett.

jennifer aniston bikini
Jennifer Aniston / Fotó: Getty Images

A mai napig remek formában tartja magát, ezt igazolják a róla készült legfrissebb bikinis fotók is, amelyek Mexikóban készültek róla.

Jennifer Aniston Mexikóban strandolt

Mexikó egyik romvárosának strandján, Tulumban lazított a színésznő barátaival együtt, egy egyszerű fekete bikinit viselt. Bár a törölközővel pont eltakarta a hasát, de még így is látható, hogy mennyire szép az alakja.

https://www.instagram.com/p/B62TlpYHb3u/?utm_source=ig_embed

Mindig is sportos alkat volt, sosem azon sztárok közé tartozott, aki súlyproblémákkal küzdött volna. A Shape magazinnak elárulta, hogyan tartja napjainkban formában magát.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Még mindig imádom a jógát és a kardiós testmozgást, de manapság az intervallumedzésre szánom a legtöbb időt. Szerintem fontos, hogy mindig más izomcsoportokat mozgasson meg az ember[/perfectpullquote]

– magyarázta a lapnak.

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

A színésznő az egész szilvesztert Mexikóban töltötte a barátaival, nem sok időt tölthet már a nyaralóparadicsomban, ugyanis vasárnap este a Los Angelesben megrendezett Golden Globe-gálán kell megjelennie, ugyanis ő is a jelöltek között van a The Morning Show című sorozatban nyújtott alakítása miatt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból