Követem Sztárok Jennifer Aniston ikonikus aktfotóját elárverezik, amit most te is...

Jennifer Aniston ikonikus aktfotóját elárverezik, amit most te is megvehetsz

Promóció

Jennifer Aniston a Jóbarátok indulása óta nagy népszerűségnek örvend. A sorozat második évadának évében, 1995-ben Mark Seliger fotográfus készített aktfotót, amelyet most elvereznek.

A világjárvány elleni küzdelemre fordítják a befolyt összeget

Promóció
- Advertisement -

Nemrégiben Jennifer Aniston kiakadt a megszemélyesített koronavírusra Instagram-oldalán. Mint írta a kép alá, “Kedves, Covid… Most már igazán elmehetnél a francba, köszi, viszlát.” Noha februárban töltötte be 51. életévét Aniston, egy mexikói kiruccanáson készített fotó még mindig azt bizonyítja, kirobannó formában pózol bikiniben.

Jennifer Aniston / Fotó: Getty Images

Azonban 25 évvel ezelőtt Mark Seliger fotográfus készített aktfotókat a színésznéről. Ezeket árverezi el a Christie’s aukciósház segítségével. Ennek befolyt összegét a koronavírus-járvány elleni küzdelemre ajánlja fel. Seliger mai napig Anistont tartja a legnagyobb múzsájának, mondta az InStyle-nak.

Azt a pózt a fények illuminációjával akartam kimunkálni. És azt gondoltam, így nagyon organikus és klasszikus érzést kelthet, amit megőrizhet a fénykép. Szerettem volna megtartani a formák érzetét. A póz alapján, azt kell mondanom, eléggé jól sikerült

– mondta Seliger, aki hozzátette, Chris McMillan fodrásznak is sokat köszönhet a munkájáért.

Sok fotót készítettek

Seliger jelenleg házi karanténban tölti mindennapjait, és olykor New York kiüresedett utcáit kapja lencse végre. Ám közben az archivált fotóit válogatja, hogy kiárusítsa aukcióknak egyfajta ajándékként. A szóban forgó Aniston-képről elmondta azt is a lapnak, hogy számos fotót készítettek, különböző beállításokkal. Azonban azt kell, hogy mondja, úgy tűnik, ez az aktfotó tűnik a legalkalmasabbnak elárverezésre.

/ Fotó: Mark Seliger

Hozzátette, az az időszak volt az igazi áttörés Anistonnak, és a szóban forgó, fenti fotó igazán megmutatta, ki is ő valójában: nagyon nyitott és erős személyiség. “Azt hiszem, az egy olyan pillanat, amit elkaptam, ami igazán ő” – emlékezett vissza Seliger.

Egy évvel később, 1996-ban a Rolling Stone magazin felkérésére is aktot állt Aniston, a készítő szintén Seliger volt:

1996-os Rolling Stone magazin fotózásán / Fotó: Mark Seliger

Aniston mellett további 24 sztárfotó is elárverezésre kerül, többek között Brad PittTom HanksLaura DernLeonardo DicaprioPatti Smith, Kurt CobainBarack Obama, vagy Oprah Winfrey egy-egy legendás portréja is megtalálható.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3