Jennifer Aniston a Jóbarátok indulása óta nagy népszerűségnek örvend. A sorozat második évadának évében, 1995-ben Mark Seliger fotográfus készített aktfotót, amelyet most elvereznek.

A világjárvány elleni küzdelemre fordítják a befolyt összeget

Nemrégiben Jennifer Aniston kiakadt a megszemélyesített koronavírusra Instagram-oldalán. Mint írta a kép alá, “Kedves, Covid… Most már igazán elmehetnél a francba, köszi, viszlát.” Noha februárban töltötte be 51. életévét Aniston, egy mexikói kiruccanáson készített fotó még mindig azt bizonyítja, kirobannó formában pózol bikiniben.

Jennifer Aniston Instagram Aktfoto Arveres
Jennifer Aniston / Fotó: Getty Images

Azonban 25 évvel ezelőtt Mark Seliger fotográfus készített aktfotókat a színésznéről. Ezeket árverezi el a Christie’s aukciósház segítségével. Ennek befolyt összegét a koronavírus-járvány elleni küzdelemre ajánlja fel. Seliger mai napig Anistont tartja a legnagyobb múzsájának, mondta az InStyle-nak.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt a pózt a fények illuminációjával akartam kimunkálni. És azt gondoltam, így nagyon organikus és klasszikus érzést kelthet, amit megőrizhet a fénykép. Szerettem volna megtartani a formák érzetét. A póz alapján, azt kell mondanom, eléggé jól sikerült[/perfectpullquote]

– mondta Seliger, aki hozzátette, Chris McMillan fodrásznak is sokat köszönhet a munkájáért.

Sok fotót készítettek

Seliger jelenleg házi karanténban tölti mindennapjait, és olykor New York kiüresedett utcáit kapja lencse végre. Ám közben az archivált fotóit válogatja, hogy kiárusítsa aukcióknak egyfajta ajándékként. A szóban forgó Aniston-képről elmondta azt is a lapnak, hogy számos fotót készítettek, különböző beállításokkal. Azonban azt kell, hogy mondja, úgy tűnik, ez az aktfotó tűnik a legalkalmasabbnak elárverezésre.

Jennifer Aniston Aktfoto Mark Sleiger Scaled
/ Fotó: Mark Seliger

Hozzátette, az az időszak volt az igazi áttörés Anistonnak, és a szóban forgó, fenti fotó igazán megmutatta, ki is ő valójában: nagyon nyitott és erős személyiség. “Azt hiszem, az egy olyan pillanat, amit elkaptam, ami igazán ő” – emlékezett vissza Seliger.

Egy évvel később, 1996-ban a Rolling Stone magazin felkérésére is aktot állt Aniston, a készítő szintén Seliger volt:

Jennifer Aniston Aktfoto Rolling Stone Magazin
1996-Os Rolling Stone Magazin Fotózásán / Fotó: Mark Seliger

Aniston mellett további 24 sztárfotó is elárverezésre kerül, többek között Brad PittTom HanksLaura DernLeonardo DicaprioPatti Smith, Kurt CobainBarack Obama, vagy Oprah Winfrey egy-egy legendás portréja is megtalálható.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet