Jennifer Aniston egyre aktívabb Instagramon, pedig nem is olyan régen lett tagja a közösségnek. Az új, szokatlan fotóját lassan 7 millióan kedvelik.

Mielőtt Johnny Depp regisztrált volna Instagramra, előtte egy másik A-listás világsztár, Aniston miatt állt le a közösségi oldal tavaly októberben, annyiran kezdték követni egyszerre. Fél nap alatt 5 millióan jelölték be.

Jennifer Aniston Instagram Koronavirus
Jennifer Aniston / Fotó: Getty Images

A világ legszexibb nőjének mondott modell, Demi Rose után Aniston is kiakadt Instagramon a koronavírus-járványra. A legújabb fotóján feltartott középső ujjal fejezi ki nemtetszését a Covid-19 által okozott nehézségek felé.

https://www.instagram.com/p/B_5XTBFjHyH

Mint írta a kép alá, “Kedves, Covid… Most már igazán elmehetnél a francba, köszi, viszlát.”

Mindig is őszintén vallotta véleményét

A Szuperkeddnek nevezett amerikai elnök-előválasztás során nyíltan vállalta a demokrata Bernie Sanders melletti kiállását. De őszintén beszélt gyerekkoráról is egy interjúban, amelyben többek között elmondta, “nem akarok ilyet átélni később”.

De nem mindenki kedveli őt a hírességek közül. Az elítélt és koronavírus-fertőzött Harvey Weinsten egyenesen azt mondta, meg kellene ölni Anistont.

Jelenleg a Jóbarátok különleges epizódja miatt izgatott minden rajongó. Idén februárban jelentették be hivatalosan, de a pandémia miatt el kellett halasztani a forgatást. (Ebben a cikkünkben összeszedtük, mely 2020-as filmek időpontját tették át és mikorra.)

Drogról, politikáról és az önmagunkra találásról mesél Elliott Gould, a Jóbarátok színésze

Kék pulóver, egy csésze kávé és meghitt, kellemes, baráti légkör Los Angelesben. Ilyen körülmények közt ült le videóchaten keresztül interjút adni Elliott Gould, aki nemcsak hosszú órákat, de akár napokat is képes lenne izgalmas történetekkel, valamint humoros jelenetekkel telíteni a négy fal közt töltött napjainkat.

De közben persze Aniston lázba tartja a fanokat. A HBO-val karöltve indított adományozásban, aki részt vesz és kiválasztják ezt követően, a Jóbarátok-forgatásába betekinthet 5 barátjával együtt. Január elején pedig megtréfálta azon rajongókat, akik nem őt kedvelték a legjobban. Nem kérdés, az 51 éves világsztár elemében van, és ezt a februárban tartott születésnapján meg is mutatta fotón.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk