Jennifer Aniston megtréfálta a Jóbarátok-rajongókat, akik nem őt kedvelték

Jennifer Aniston megtréfálta a Jóbarátok-rajongókat. 

Új arcát ismerhetik meg a rajongók Jennifer Anistonnak

No wrinkles… harder than it looks! Somewhere between these two photos, my peers gave me a gift I will cherish and a night I will never forget. Thank you @sagawards, @themorningshow, and our incredible cast and crew. Let’s get back to work!

No Description

Nagyon úgy tűnik,  Jennifer Aniston számára valóban egy új korszak kezdődött azzal, hogy regisztrált az Instagramra. Mintha egy teljesen új arcát ismertük volna meg az elmúlt időszakban! Sokkal kommunikatívabb lett a sajtóval, és nem mellesleg a korábban sokszor kissé zárkózottnak tűnő nő helyét átvette egy sokkal lazább fazon. Ebből pedig a minap ismét kaptunk egy kis ízelítőt.

Jennifer Aniston ugyanis átvette a műsorvezetői feladatokat egy napra Ellen DeGenres-től a The Ellen Show-ban, amelynek része volt az is, hogy egy kis időutazásban vegyen részt.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Megtréfálta a rajongókat Aniston

jennifer aniston jobaratok
Jennifer Aniston megtréfálta a Jóabrátok-rajongókat / Fotó: The Ellen Show

A Warner Bros stúdióban hosszú évek óta hatalmas népszerűségnek örvend a Jóbarátok egykori kávéházi díszlete, ahol a rajongók elkészíthetik saját fotójukat a kanapén, ahol egykor délutánokon át lógott Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross és Chandler. Ezúttal azonban a szerencsések nem csupán egy fotóval távozhattak, hanem egy felejthetetlen élménnyel is, ugyanis miközben készült a fotó, Aniston előugrott a kanapé mögül!

Valami készül a Jóbarátok háza táján: különleges részt készíthetnek

A információi szerint a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozata visszatér, mégpedig a hamarosan induló streaming-szolgáltatónál, az HBO Maxnál, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen formában. Valószínűleg egy olyan különrészről lesz szó, amelyben a szereplők és a stábtagok visszaemlékeznek a régi szép időkre.

Ám érdekes, hogy amikor elhangzik a rajongók felé a kérdés, hogy „ki volt a kedvencük?”, a legtöbbször Ross, Joey, valamint Phoebe neve hangzik el. És hogy mit lépett erre az egykor Rachel karakterét alakító Aniston? Tökéletes lazasággal kezelte a szitut (és nem mellesleg a magukon kívüli állapotba kerülő rajongókat is)!

Jennifer Aniston Scares Fans at Central Perk

Guest host Jennifer Aniston spent 10 years working on the Warner Brothers lot for “Friends,” and since part of the set is still here, she scared unsuspecting…

Persze, amikor a sorozat-fanok meglátták, hogy kivel is van dolguk, láthatóan azonnal visszarepültek volna az időben pár percet, hogy megváltoztassák válaszukat!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból