Ugyan a filmipar számos forgatása leállt a koronavírus következtében, és a Jóbarátok újraegyesülése sem a hetekben várható, Jennifer Aniston mégis készült egy kis meglepetéssel a rajongói számára. 

Találkozás a jó barátokkal

Először 26 évvel ezelőtt nyílt meg a Jóbarátok világa előttünk, tíz év után azonban a sorozat végleg lezárult. Rachel Green (Jennifer Aniston) kis társasága azonban nehezen felejthető, így ennyi idő után is a legtöbb rajongó reméli, egyszer újraegyesülnek. Erre bizonyára sor is kerül majd. Ugyan a koronavírus következtében nem egy sorozat és film forgatása leállt, így a Jóbarátok lehetséges premierje sem ezekre a hetekre van beidőzítve, Jennifer Aniston mégis megajándékozta a követőit egy kis nosztalgiázással.

Jennifer Aniston Karanten Jobaratok
Jennifer Aniston Meglepte Rajongóit A Karantén Ideje Alatt / Fotó: Getty Images

A színésznő Instagram-oldalán jelentette be, hogy a HBO felajánlása által egy szerencsés nyertesnek és öt barátjának lehetősége adódik, hogy végignézhetik az új részek munkálatainak folyamatait, valamint élőben találkozhatnak Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer színészekkel.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Reméljük, ez hoz egy kis örömöt a napjaitokba, amit izgatottan várhattok majd [/perfectpullquote]

– írja Aniston. A játék feltétele, hogy az AllInChallenge.com oldalon jótékonykodjunk. Az adományozott összeg egésze a Meals on Wheels America és az #AmericasFoodFund szervezeteket illeti. 

Továbbra is kapcsolatban

A jótékonykodó mozgalomhoz azonban nemcsak a Jóbarátok szereplői, de más hírességek is csatlakoztak, mint Madonna, Justin Bieber vagy Leonardo DiCaprio. A kampány eddig 15 millió dollárt (közel 5 milliárd forint) gyűjtött össze. 

https://www.instagram.com/p/B_QCQutjW_Y/?utm_source=ig_embed

Aniston azonban nemcsak egy egyedülálló alkalom lehetőségéről és mások megsegítéséről írt rajongóinak. Figyelmeztetett arra is, hogy ezekben az időkben milyen égető szükség van az izoláció ellenére is a kapcsolattartásra. Arra buzdítja a rajongóit, hogy természetesen csak biztonságos keretek között, tehát videóchaten, telefonon, de keressék fel barátaikat. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Alig várom, hogy újra találkozzunk, amint ez az egész véget ér. Addig is FaceTime-oljatok, hívjatok és üzenjetek sokat a barátaitoknak és a családtagjaitoknak. Kapcsolatban kell maradnunk[/perfectpullquote]

– írja a színésznő. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk