Jennifer Lawrence kihagyta Párizsi Divathét idei rendezvényeit

Jennifer Lawrence idén nem jelent meg a Dior párizsi bemutatóján.

Jennifer Lawrence rendszeres látogatója a Dior szezonális rendezvényeinek. Mégis, a 2020-as őszi/téli kollekciót bemutató Párizsi Divathét eseményein nem tette tiszteletét a színésznő, Demi Moore-ral Cara Delevingne-nel ellentétben, írja a Vogue.

Jennifer Lawrence
A Színésznő A 2019-Es Párizsi Divat Shown / Fotó: Ap

Lawrence inkább férjével, Cooke Maroney-val töltötte az időt, New Yorkban. A divatnagykövet lábbelijével mégis tisztelgett a Dior-divatmárka előtt.

Harvey Weinstein azzal dicsekedett, hogy ágyba bújt Jennifer Lawrence-szel

A névtelen színésznő állítása szerint Weinstein egy 2013-as üzleti találkozó során nyomta a földre. A férfi ezután eltávolította az alsóneműjét, és orális szexet kezdett alkalmazni rajta, míg a nő zokogott tiltakozásképp. A kereset szerint Weinstein ezután azt kérdezte a nőtől, „Akarsz egyáltalán színésznő lenni?”. Harvey Weinsteinre annál is súlyosabb büntetés várhat, mint amiről korábban tudni lehetett.

A színésznő Manhattan utcáin tűnt fel igencsak bohém ruházatban. Párducmintás kabátot, fehér pólót és katonai stílus dzsekit és szűk fekete farmert viselt. A szettet egy Dior Ground csizma viselésével koronázta meg.

Jennifer Lawre Manhattan Scaled
Jennifer Lawrence Férjével / Fotó: Vogue

Az elmúlt hónapokban a színésznő, Zoë Kravitz és az Olsen-ikrek mellett manhattani cool csajok csapatát erősít. Hiszen Lawrence a karamell színű kabátjaival szintén beszédtéma volt ezen a télen. A színésznő 2018-ban Cameron Diaz és Adele mellett csatlakozott a Women’ March mozgalomhoz, amely a nemek közötti bérkülönbségek ellen tiltakozik Hollywoodban.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból