Jennifer Lopez és Alex Rodriguez négy éve alkottak egy párt, és két éve már jegyben jártak.

Jennifer Lopez szívéhez rögös út vezet

Jennifer Lopez és vőlegénye, az egykori baseball játékos Alex Rodriguez – kapcsolati becenevükön J-Rodék – a karantén alatt felgyülemlett feszültégeket párterápián próbálták kibogozni, de a jelek szerint eredménytelenül, értesült a Page Six.

Jennifer Lopez Alex Rodriguez Szakitas
Jennifer Lopez És Alex Rodriguez / Fotó: Andrew Toth / Getty Images

A több közös ingatlant és egy saját fitness céget is irányító sztrápár J-Lo Marc Anthonyval közös, 12 éves ikreit nevelik együtt, de Rodriguez előző házasságából született két kislánya is gyakran töltötte velük a hétvégéket. A gender-nonkomformista Lopez nemrégiben Draw with me címmel filmet készített transznemű unokaöccséről, hogy az elfogadás mellett kampányoljon.

Tervezett lagzijukat kétszer napolták el

Jennifer Lopez és vélhetően egykori szerelme utolsó közös fotójukon, egy héttel ezelőtt még felhőtlenül bldognak tűntek az Exatlon Hungarynek is otthon adó Dominikai Köztársaságban, ahol J-Lo a Shotgun Wedding című filmet forgatja a nemrégiben súlyos vádakkal illetett Armie Hammer oldalán.

A pletykák szerint az ex-baseball játékos Rodriguez egy valóságshow szereplővel, Maison LeCroy-jal mutatkozott, és ez vezethetett a jelenleg külföldön forgató J-Lo és közte kialakult legújabb ellentéthez. A szakítás hírét a sztárpár egyelőre egyik tagja sem erősítette meg hivatalosan.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet