Jennifer Lopez sztriptíztáncosnő lett, és ellopja a gazdagok pénzét

Jennifer Lopez, Cardi B és Constance Wu sztriptíztáncosnőket alakítanak a Hustlers című, sztriptíztáncosnőkről szóló filmben, írja a The Hollywood Reporter.

A New York-i sztriptízbárokban játszódó történetben a Hustlers-csajok modernkori Robin Hoodot játsszanak.

jennifer lopez hustlers
Jennifer Lopez a főszerep eljátszása mellett producer is a Hustlers-ben / Fotó: Vaaju

A Lorene Scafaria rendezte Hustlers előzetesében feltűnnek meglehetősen lenge öltözékben láthatjuk Jennifer Lopez, Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Cardi B és Lizzo színésznőket.

Jennifer Lopez bikinire vetkőzött, hogy így népszerűsítse legújabb sztriptízes filmjét

Jennifer Lopez egy Instagram-posztban mutatta meg formás hasizmát, amelyen keményen dolgozott a következő filmje a Hustlers kedvéért. Ezzel ízelítőt adott a rajongóknak mit is láthatnak majd belőle a filmen, amiben egy sztriptíztáncost alakít. A képen Lopez egy szexi rózsaszín bikiniben, ahhoz passzoló rúzzsal látható; nyaklánccal, karkötővel és egy óriási napszemüveggel kiegészítve.

A történet a New York magazin Jessica Pressler által írt sztoriján alapul, ami szerint egy csapat sztriptíztáncosnő megleckézteti a gazdag, Wall Streeten dolgozó ügyfeleket, akik átverték őket.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A játékot manipulálták és nem jutalmazza azokat, akik szabályok szerint játszanak[/perfectpullquote]

– állítja a Lopez által alakított karakter, Ramona.

Ramona vezeti a bosszúra éhes női csapatot, amelynek tagjai Destiny (Wu), Diamond (Cardi B) Mercedes (Palmer), Annabelle (Reinhart) és Liz (Lizzo). A film további szereplői között feltűnik még Usher, Frank Whaley és Julie Stiles is.

Hustlers Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Hustlers Trailer starring Cardi B! Let us know what you think in the comments below. ►Watch Hustlers Full Movie: https://www.fandangon…

A rendező, Lorene Scafaria szerint a film olyan értékek szerint mutatja meg és értékeli a női és férfi szerepeket, mint amit a moziban, a tévében és a kultúra minden szegletében közvetítenek az embereknek. A férfiakat a bankszámla mérete, a nőket pedig az arcuk és testük szépsége alapján értékelik a klubokban és a világban is, vélekedik a rendezőnő.

jennifer lopez cardi b hustlers
Jennifer Lopez, Cardi Bi, Constance Wu, mint Hustlers-csajok / Fotó: IMDb

A Hustlers-t az STXfilms gyártja; a film producerei között Lopez és a rendezőnő mellett többek között Will Ferrell neve is feltűnik. Az alkotás szeptember 13-án kerül a mozikba, Amerika szerte.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból