Nézem Film Jennifer Lopez sztriptíztáncosnő lett, és ellopja a gazdagok pénzét

Jennifer Lopez sztriptíztáncosnő lett, és ellopja a gazdagok pénzét

Promóció

Jennifer Lopez, Cardi B és Constance Wu sztriptíztáncosnőket alakítanak a Hustlers című, sztriptíztáncosnőkről szóló filmben, írja a The Hollywood Reporter.

Promóció
- Advertisement -

A New York-i sztriptízbárokban játszódó történetben a Hustlers-csajok modernkori Robin Hoodot játsszanak.

Jennifer Lopez a főszerep eljátszása mellett producer is a Hustlers-ben / Fotó: Vaaju

A Lorene Scafaria rendezte Hustlers előzetesében feltűnnek meglehetősen lenge öltözékben láthatjuk Jennifer Lopez, Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Cardi B és Lizzo színésznőket.

Jennifer Lopez bikinire vetkőzött, hogy így népszerűsítse legújabb sztriptízes filmjét

Jennifer Lopez egy Instagram-posztban mutatta meg formás hasizmát, amelyen keményen dolgozott a következő filmje a Hustlers kedvéért. Ezzel ízelítőt adott a rajongóknak mit is láthatnak majd belőle a filmen, amiben egy sztriptíztáncost alakít. A képen Lopez egy szexi rózsaszín bikiniben, ahhoz passzoló rúzzsal látható; nyaklánccal, karkötővel és egy óriási napszemüveggel kiegészítve.

A történet a New York magazin Jessica Pressler által írt sztoriján alapul, ami szerint egy csapat sztriptíztáncosnő megleckézteti a gazdag, Wall Streeten dolgozó ügyfeleket, akik átverték őket.

A játékot manipulálták és nem jutalmazza azokat, akik szabályok szerint játszanak

– állítja a Lopez által alakított karakter, Ramona.

Ramona vezeti a bosszúra éhes női csapatot, amelynek tagjai Destiny (Wu), Diamond (Cardi B) Mercedes (Palmer), Annabelle (Reinhart) és Liz (Lizzo). A film további szereplői között feltűnik még Usher, Frank Whaley és Julie Stiles is.

Hustlers Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Hustlers Trailer starring Cardi B! Let us know what you think in the comments below. ►Watch Hustlers Full Movie: https://www.fandangonow.com/details/movie/hustlers-2019/MMVCB5FD64A1405448A1E9ECE49BB6A0C19E?cmp=MCYT_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest movie trailers? Subscribe to the channel and click the bell icon to stay up to date.

A rendező, Lorene Scafaria szerint a film olyan értékek szerint mutatja meg és értékeli a női és férfi szerepeket, mint amit a moziban, a tévében és a kultúra minden szegletében közvetítenek az embereknek. A férfiakat a bankszámla mérete, a nőket pedig az arcuk és testük szépsége alapján értékelik a klubokban és a világban is, vélekedik a rendezőnő.

Jennifer Lopez, Cardi Bi, Constance Wu, mint Hustlers-csajok / Fotó: IMDb

A Hustlers-t az STXfilms gyártja; a film producerei között Lopez és a rendezőnő mellett többek között Will Ferrell neve is feltűnik. Az alkotás szeptember 13-án kerül a mozikba, Amerika szerte.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3