Követem Sztárok Ki ez a rejtélyes alak Jennifer Lopez Instagram-fotóján?

Ki ez a rejtélyes alak Jennifer Lopez Instagram-fotóján?

Promóció

Jennifer Lopezért izgult az egész Instagram-közösség, miután egy gyanús alakot fedeztek fel fotóján a szemfüles rajongók.

Mintha épp őt kukkolta volna

Promóció
- Advertisement -

Az elmúlt napokban egy igazán furcsa történés tartotta lázban az Instagram népét. Jennifer Lopez még múlt hétvégén posztolt egy szexi edzés utáni képet magáról. Ebben semmi bizarr nem lenne, hiszen az énekesnő 50 évesen is bombaformában van – nemrég fürdőruhában mutatta meg magát és ki felejtené el Shakirával közös Super Bowl-duettjét.

Jennifer Lopez / Fotó: Getty Images

Azonban a figyelmesebb rajongók egy egészen apró, de meglehetősen ijesztő részletet vettek észre a képen. A háttérben feltűnt egy férfi arca és úgy nézett ki, mintha éppen J.Lo-t kukkolta volna az ablakon keresztül.

Egy ismerős lehetett

Íme, a kép:

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you… #CamoFriday @niyamasol 🤍

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Azonban szerencsére fény derült ki is látható a képen.

/ Fotó: JLO hivatalos Instagram-oldala

Az E! News forrása szerint a képen látható pasi valójában Lopez vőlegényének, Alex Rodrigueznek az ismerőse, aki csupán véletlenül lógott be a képbe.

Felismered őket? Így néztek ki a sztárok régen és így pózolnak most!

A ma 46 éves híresség Instagram-oldalán osztott meg egy gyerekkori képet, ahogy épp egy játék vasalódeszka mögött szorgosan dolgozik. A divat és a ruhák iránti szeretete azóta se csökkent, sőt! De vajon ki lehet a képen? A ruháit pedig Victoria Beckham divattervező az Instagram-odalán nosztalgiázott, felelevenítve egy gyerekkori élményét.

„Az edzőterem egy függönnyel van elválasztva Alex irodájától, és ez a függöny volt kicsit rosszul elhúzva, ezért látszódott ki Alex ismerősének az arca. De ha jobban megnézzük a képet, láthatjuk Alex karját is, aki éppen egy sötétkék inget viselt. A kép pasi éppen egy Zoom meetinget tartott és az íróasztaluk előtt ültek” – nyilatkozta a bennfentes.

Lopez egyébként a kritikusoknál is nagy sikert aratott A Wall Street pillangóit vitte a hátán. A film apropóján összeállítottuk a legdögösebb sztriptíztáncos filmek listáját. Reese Withersponnal közös beszélgetésében pedig betekintést engedett otthonába.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3