Jennifer Lopezért izgult az egész Instagram-közösség, miután egy gyanús alakot fedeztek fel fotóján a szemfüles rajongók.

Mintha épp őt kukkolta volna

Az elmúlt napokban egy igazán furcsa történés tartotta lázban az Instagram népét. Jennifer Lopez még múlt hétvégén posztolt egy szexi edzés utáni képet magáról. Ebben semmi bizarr nem lenne, hiszen az énekesnő 50 évesen is bombaformában van – nemrég fürdőruhában mutatta meg magát és ki felejtené el Shakirával közös Super Bowl-duettjét.

Jennifer Lopez Instagram Gyanus Alak Ferje
Jennifer Lopez / Fotó: Getty Images

Azonban a figyelmesebb rajongók egy egészen apró, de meglehetősen ijesztő részletet vettek észre a képen. A háttérben feltűnt egy férfi arca és úgy nézett ki, mintha éppen J.Lo-t kukkolta volna az ablakon keresztül.

Egy ismerős lehetett

Íme, a kép:

https://www.instagram.com/p/CAOjUjBgZU4

Azonban szerencsére fény derült ki is látható a képen.

Jennifer Lopez Instagram Gyanus Alak
/ Fotó: Jlo Hivatalos Instagram-Oldala

Az E! News forrása szerint a képen látható pasi valójában Lopez vőlegényének, Alex Rodrigueznek az ismerőse, aki csupán véletlenül lógott be a képbe.

Felismered őket? Így néztek ki a sztárok régen és így pózolnak most!

A ma 46 éves híresség Instagram-oldalán osztott meg egy gyerekkori képet, ahogy épp egy játék vasalódeszka mögött szorgosan dolgozik. A divat és a ruhák iránti szeretete azóta se csökkent, sőt! De vajon ki lehet a képen? A ruháit pedig Victoria Beckham divattervező az Instagram-odalán nosztalgiázott, felelevenítve egy gyerekkori élményét.

„Az edzőterem egy függönnyel van elválasztva Alex irodájától, és ez a függöny volt kicsit rosszul elhúzva, ezért látszódott ki Alex ismerősének az arca. De ha jobban megnézzük a képet, láthatjuk Alex karját is, aki éppen egy sötétkék inget viselt. A kép pasi éppen egy Zoom meetinget tartott és az íróasztaluk előtt ültek” – nyilatkozta a bennfentes.

Lopez egyébként a kritikusoknál is nagy sikert aratott A Wall Street pillangóit vitte a hátán. A film apropóján összeállítottuk a legdögösebb sztriptíztáncos filmek listáját. Reese Withersponnal közös beszélgetésében pedig betekintést engedett otthonába.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet