Követem Sztárok Jennifer Lopez a karantén ideje alatt is eldugott helyeket...

Jennifer Lopez a karantén ideje alatt is eldugott helyeket keres

Promóció

A karanténnak köszönhetően bepillantást nyerhettünk a sokak által rajongott Jennifer Lopez életébe, otthonába, napi rutinjába, sport tevékenységeibe, de még a gyereknevelés nehézségeire is kitért. 

Jó hangulatú beszélgetés otthonról

Promóció
- Advertisement -

A Reese Witherspoon színésznő által indított, Instagram Live-on követhető Shine on at Home műsorában nemrégiben Jennifer Lopezzel beszélgetett a karanténban töltött napjairól, írja a Vogue. 

Jennifer Lopez (bal) és Reese Witherspoon (jobb) Los Angeles-ben / Fotó: Getty Images

J-Lo egy egyszerű fekete spagettipántos felsőben, kontyban és az ikonikus karika fülbevalóival mutatkozott a virtuális interjúján. A háttérben a Miamiben álló modern stílusú házának kertje volt látható. Witherspoon és Lopez tehát ilyen kellemes környezetben, lazán beszélgettek az új helyzet által generált napi rutinokról, sportolási lehetőségekről és gyereknevelésről. 

Mindenkinek nehéz

A Get right és a Live it up énekesnője elárulta, nem igazán kedveli az otthoni edzéseket, helyette inkább eldugott helyeken fut a szabadban. 

Próbálok helyeket találni, ahol edzhetek, mert ez nagyon rendben tartja az elmém. Tényleg lenyugtat, lecsitítja a gondolataimat. Boldoggá tesz, és ez most nagyon fontos. A fitnesz mindennek ugyanúgy része

– meséli J-Lo. Witherspoon Ryan Heffington online erősítő óráit tanácsolta az éneke-színésznőnek, szerinte a sportember annyira szórakoztató, hogy mindenképp megéri vele végigcsinálni a napi edzésünket. 

Reese Witherspoon és Jennifer Lopez kitértek a szülőség és a gyereknevelés nehézségeire is, a karantén ideje alatt ugyanis nemcsak az ő, de a csemetéik napjai is radikálisan megváltoztak. J-Lo amúgy egy ikerpár büszke édesanyja, valamint ő gondoskodik élettársának, Alex Rodriguez két másik házasságban született gyermekéről is. 

Charli XCX izgalmas műsort indít a karanténban lévőknek

A koronavírus miatt és a járvány gyors terjedésének megelőzése érdekében legokosabb, ha otthon maradunk. Az önkéntesvagy olykor elrendelt izoláció azonban sokaknak gondot okozhat, ha nem tudják, mivel üssék el a rájuk szakadt szabadidőt. Charli XCX énekesnő-dalszerző sem jeleskedik az otthonmaradásban.

Reese Witherspoon és Jennifer Lopez is mindent megtesznek annak érdekében, hogy lefoglalják a családjuk fiatalabb tagjait. Társasjátékoznak, retro- és dokumentumfilmeket néznek, de a műsorra tűzött filmek közül nem maradhatott ki a Doktor Szöszi sem, amiben Reese Witherspoon játszotta a főszerepet. J-Lo meg is jegyezte, milyen kiváló alakítást hozott beszélgetőpartnere a kétrészes filmben, és hogy szívesen látna abból egy harmadikat is. “A gyerekeim azért nagyon hiányolják a barátaikat” – tette hozzá Lopez, ezzel emlékeztetve a nézőket, a gazdasági válságban kevésbé résztvevő fiatalabbaknak is mennyi nehézséggel kell szembenéznie a karantén ideje alatt. 

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3