A karanténnak köszönhetően bepillantást nyerhettünk a sokak által rajongott Jennifer Lopez életébe, otthonába, napi rutinjába, sport tevékenységeibe, de még a gyereknevelés nehézségeire is kitért. 

Jó hangulatú beszélgetés otthonról

A Reese Witherspoon színésznő által indított, Instagram Live-on követhető Shine on at Home műsorában nemrégiben Jennifer Lopezzel beszélgetett a karanténban töltött napjairól, írja a Vogue. 

Jennifer Lopez Reese Witherspoon Karanten Musor
Jennifer Lopez (Bal) És Reese Witherspoon (Jobb) Los Angeles-Ben / Fotó: Getty Images

J-Lo egy egyszerű fekete spagettipántos felsőben, kontyban és az ikonikus karika fülbevalóival mutatkozott a virtuális interjúján. A háttérben a Miamiben álló modern stílusú házának kertje volt látható. Witherspoon és Lopez tehát ilyen kellemes környezetben, lazán beszélgettek az új helyzet által generált napi rutinokról, sportolási lehetőségekről és gyereknevelésről. 

Mindenkinek nehéz

A Get right és a Live it up énekesnője elárulta, nem igazán kedveli az otthoni edzéseket, helyette inkább eldugott helyeken fut a szabadban. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Próbálok helyeket találni, ahol edzhetek, mert ez nagyon rendben tartja az elmém. Tényleg lenyugtat, lecsitítja a gondolataimat. Boldoggá tesz, és ez most nagyon fontos. A fitnesz mindennek ugyanúgy része[/perfectpullquote]

– meséli J-Lo. Witherspoon Ryan Heffington online erősítő óráit tanácsolta az éneke-színésznőnek, szerinte a sportember annyira szórakoztató, hogy mindenképp megéri vele végigcsinálni a napi edzésünket. 

Reese Witherspoon és Jennifer Lopez kitértek a szülőség és a gyereknevelés nehézségeire is, a karantén ideje alatt ugyanis nemcsak az ő, de a csemetéik napjai is radikálisan megváltoztak. J-Lo amúgy egy ikerpár büszke édesanyja, valamint ő gondoskodik élettársának, Alex Rodriguez két másik házasságban született gyermekéről is. 

Charli XCX izgalmas műsort indít a karanténban lévőknek

A koronavírus miatt és a járvány gyors terjedésének megelőzése érdekében legokosabb, ha otthon maradunk. Az önkéntesvagy olykor elrendelt izoláció azonban sokaknak gondot okozhat, ha nem tudják, mivel üssék el a rájuk szakadt szabadidőt. Charli XCX énekesnő-dalszerző sem jeleskedik az otthonmaradásban.

Reese Witherspoon és Jennifer Lopez is mindent megtesznek annak érdekében, hogy lefoglalják a családjuk fiatalabb tagjait. Társasjátékoznak, retro- és dokumentumfilmeket néznek, de a műsorra tűzött filmek közül nem maradhatott ki a Doktor Szöszi sem, amiben Reese Witherspoon játszotta a főszerepet. J-Lo meg is jegyezte, milyen kiváló alakítást hozott beszélgetőpartnere a kétrészes filmben, és hogy szívesen látna abból egy harmadikat is. “A gyerekeim azért nagyon hiányolják a barátaikat” – tette hozzá Lopez, ezzel emlékeztetve a nézőket, a gazdasági válságban kevésbé résztvevő fiatalabbaknak is mennyi nehézséggel kell szembenéznie a karantén ideje alatt. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet