Egy évvel ezelőtt Jenny Thirlawayt, egy ikerpár édesanyját, a rák egy ritka formájával diagnosztizálták. A nő sajnos nem tudta legyőzni a kórt… mindvégig keményen küzdött, de a betegség erősebb volt nála, és végleg a padlóra küldte őt. Mielőtt eltávozott volna, Jenny egy megható levelet írt a szeretteinek. A sorait már emberek milliói olvasták, és futótűzként terjednek tovább a közösségi hálókon.

Jenny szeptember 25-én hagyta el ezt a világot. 46 éves volt, és mindössze egyetlen évet bírt elviselni a gyilkos kór terrorja alatt–írta a Chroniclelive.

Gyógyíthatatlan vastagbélrákot állapítottak meg nála, mely tornádóként söpört végig a testén, és két kézzel ragadta el tőle az életét.
A halála utáni napon egy utolsó bejegyzés jelent meg a blogján – a szívből szóló, megindító soraira kommentek és kedvelések ezrei érkeztek, na meg számtalan megosztás, melyeknek hála most mi is megoszthatjuk veletek az üzenetét.

Kapcsolódó cikk

„Szóval, drága családom, ha ezt a bejegyzést olvassátok, azt jelenti, én már nem vagyok, és az utazás, melyet egy évvel ezelőtt elkezdtem, egészen más irányt vett. Lenne néhány szavam hozzátok. Meg szeretném köszönni, hogy velem voltatok ezen az úton, valamilyen módon mindannyian csak örömet és boldogságot csöpögtettetek az életembe, amiért rendkívül hálás vagyok.
Scott, az én fantasztikus másik felem, köszönöm neked, hogy végig mellettem voltál, és hogy türelemre tanítottál a magad méltóságával és szerénységével. Fogalmad sincs, mennyire fogsz hiányozni! Tudom tiszta szívemből, elmémből és lelkemből, hogy a két gyermekünk a legjobb kezekben marad, nálad. Jobb apát, mint te, nem is kívánhatnék számukra.
Jenny Thirlaway Vastagbélrák Halála Előtt1
/ Fotó: Twice.hu Hivatalos Oldala
Anya és Apa. Köszönök nektek mindent, amit értem tettetek. Annyi mindenre megtanítottatok engem, és az utolsó pár hét igazán különleges volt. Molly és Jack nagyon szerencsések, hogy továbbra is az életük részei maradtok (…)
Egészen más emberként búcsúzom most tőletek, a szó legjobb értelmében, ahhoz képest, hogy milyen voltam, amikor elindítottam ezt a blogot. És ezt nektek köszönhetem. Ugyanakkor három dolgot szeretnék kérni tőletek:
– Minden hölgy számára, aki ezt most olvassa, a piros rúzs kötelező ezen a napon!
– Végül pedig, de nem utolsó sorban, üljetek be egy kocsmába, rendeljetek egy amaretto sourt, és koccintsatok a szerelemre, a jóságra, a barátságra és a szórakozásra.

Köszönet nektek, drága barátaim, ezért a csodálatos utazásért. Sok szeretettel, Jenny”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet