Jeremy Irons Lady Gaga apósát fogja alakítani.

A felső tízezer gyilkossági drámája

Jeremy Irons is csatlakozott Lady Gaga mellé az MGM Gucci-gyilkosságról szóló krimijének  stábjába, amelyet Ridley Scott rendez, írja a Variety

Jeremy Irons Gucci Film
Jeremy Irons / Fotó: Everett Collection

Lady Gaga Patrizia Reggianit, Maurizio Gucci elvált feleségét fogja alakítani, akit a híres divattervező 12 év házasság után hagyott el 1985-ben egy fiatalabb nőért. A nőt gyanúsították a gyilkosság megtervezésével, büntetőpere során kezdték el Fekete Özvegynek nevezni. Reggianit 1995-ben elítélte a bíróság, majd 18 év börtönbüntetés után 2016-ban szabadult.

The Gucci's: The Last Fashion Victim (Crime Documentary) | Real Stories

A documentary on the intrigue and scandal of the most famous fashion family of this century. Beginning with the murder of Maurizio Gucci, the last Gucci in t...

Roberto Bentivegna írta a film forgatókönyvét Sara Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed (A Gucci-ház: egy gyilkosság, az őrület, a csillogás és a kapzsiság elképesztő története) című könyve alapján. A szereplőgárda egészen fantasztikus: Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Jack Huston és Reeve Carney már biztosan szerepelnek a drámában.

Driver játssza Maurizio Guccit, Irons pedig az apját, Rodolfo Guccit. Az MGM 2021. november 24-re tűzte ki a filmbemutatót.

Hamarosan sorozatban és filmen is láthatjuk

Jeremy Irons a gyilkossággal vádolt Claus von Bülow megformálásáért Oscar-díjat nyert 1990-ben A szerencse forgandó című filmmel. Nem ez lesz az első alkalom, amikor Irons-t Ridely Scott rendezi: 2005-ben a Mennyei királyság című történelmi kalandfilmben már dolgoztak együtt. 

Watchmen - Októbertől az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéh...

Legutóbb az HBO Watchmen-sorozatáért, Adrian Veidt alakításáért jelölték Emmy-díjra. Jelenleg a Netflix számára forgatja a Munich című történelmi filmet, amelyben Neville Chamberlaint, az angol miniszterelnököt játssza. A Zack Snyder-féle Az Igazság Ligájában is visszatér Alfred Pennyworth szerepében. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet