Egy Newcastle-i apuka a farpofájára tetováltatott egy híres arcot. A szokatlan választást még csak nem is a műsorvezető munkásságának szeretete indokolta.

Hirdetés

Ryan Porter, a 27 éves apuka nagy tetoválás-rajongó, számos varrás borítja a testét tetőtől talpig. Mikor lehetőséget kapott, hogy a híres tetováló művész, Jord munkáját ingyen viselhesse a testén, azonnal élt a lehetőséggel.

Meztelenre vetkőztek, majd felvették a sértéseket a Little Mix tagjai

Az együttes következő albumának, az LM5-nek egyik száma a Strip nevet viseli, ennek teasereként jelent meg Instagram oldalukon egy beharangozó poszt. A képen mind a négy tag látható, meztelenül, különféle inzultusokkal telefirkált bőrrel pózolva. A 2018-as díjátadót Spanyolországban, Bilbao városában rendezték meg novmeber 4.-én a Bilbao Exhibition Centre-ben.

Jord ugyanis felajánlotta 116 ezer Instagram követőjének, hogy kapnak egy ingyen tetkót, de csakis, ha Jeremy Kyle képét választják. Bár Ryan egy portrét szeretett volna a nagyapjáról, mégis kapva kapott az alkalmon, hogy kedvenc tetováló művészének munkáját láthassa bőrén.

🤪 #JezzaKyle

8,672 Likes, 66 Comments – 𝕵 𝖔 𝖗 𝖉 𝕷 𝖎 𝖉 𝖉 𝖊 𝖑 𝖑 (@jord_liddell) on Instagram: “🤪 #JezzaKyle”

Sokan tarthatják őrültnek, hiszen Ryan nem is nevezhető Jeremy Kyle rajongónak sem. Állítása szerint kedveli, de műsorának egy részét nyilvános megalázásnak tartja. Másfelől viszont szereti a művészetet és a bőrön lévő művészet ötletét.

A mindennapokban használt vegyi anyagok károsítják az egészséget

A kozmetikai cikkekben és testápolási termékekben lévő kemik áliák módosíthatják a nők reprodukciós hormonjait, állítja egy nemrég megjelent tanulmány. Az amerikai Virginia állambeli George Mason Egyetem kutatásában 143, 18 és 44 év közötti nő több mint 500 vizeletmintáját elemezték.

A Jeremy Kyle-tetkó elkészítése öt órán át tartott, Ryan becslése szerint körülbelül 400 fontba került volna, ha nem a kihívás keretein belül varratja magára. Jord a tetkót munkásságának legszürreálisabb élményeként jellemezte, amit hamarosan újra átélhet. Ryannek ugyanis már van terve a bal farporfájára is. Oda Jerry Springer, amerikai műsorvezető arcát szeretné tetováltatni.

Hirdetés