Jesse Duplantis televangelista arról panaszkodott a kameráknak, hogy kevesen adományoznak az egyháznak. Véleménye szerint ez az oka annak, hogy Jézus nem jelent meg újra.

Jesse Duplantis szerint több adománnyal meg lehetne győzni Jézust

A Victory amerikai csatorna műsorában szerepelt a louisianai prédikátor, Jesse Duplantis. A 24.hu is cikkezett a televangelista hosszú monológjáról, amiben arra szólította fel a nézőket, hogy hívják az adományvonalat, mivel, ha elég pénz folyna be, Isten felszólítaná a Messiást, térjen vissza.

A műsorban is felemlegették, hogy a lelkipásztor milliárdosként kicsit ellentmondásosnak tűnik, amihez Duplantis annyit fűzött hozzá, hogy ő nem milliárdos, hanem multimilliárdos. A monológjában arról is beszélt, hogy gazdasági világban élünk, emiatt ő nem lát problémát az adományok elfogadásában. Ez mondjuk nem újdonság, Duplantis 2018-ban azzal került be a hírekbe, hogy az adományokból magánrepülőt vett magának, mert „Jézus erre kérte”.

Right Wing Watch on Twitter: "Participating in a "Victorython" fundraiser for Kenneth Copeland's ministry, right-wing pastor Jesse Duplantis brags about being a multi-millionaire with his own private plane while telling viewers that they can "speed up" the return of Christ by donating. pic.twitter.com/3VE6sETWBB / Twitter"

Participating in a "Victorython" fundraiser for Kenneth Copeland's ministry, right-wing pastor Jesse Duplantis brags about being a multi-millionaire with his own private plane while telling viewers that they can "speed up" the return of Christ by donating. pic.twitter.com/3VE6sETWBB

A közvetítésről készült videót a Twitteren is megosztották, ahol rengeteg kritika érte Duplantist. A kommentelők szélhámosnak nevezték a prédikátort és társait.

Jézusnak képzelte magát: élve eltemették, mert az hitte, harmadnapra feltámad

A zambiai Zion keresztény egyház egyik fiatal lelkipásztora meggyőzte hívőit, hogy Jézus Krisztushoz hasonlóan harmadnapra ő maga is képes lenne feltámadni.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet