Jessica Alba lányaival együtt múlatja az időt az önkéntes karantén alatt, teszi ezt a lányával a TikTokon.

A színésznő családja körében tengeti a karantén napjait

Jessica Alba színésznőt olyan filmekből ismerhetjük, mint a Sin City, a Fantasztikus négyes vagy a Machete. A koronavírus a sztárokat sem kíméli, így a csinos színésznő is kénytelen saját otthonában átvészelni a vészterhes időszakot.

Jessica Alba Karanten
Jessica Alba Hasznosan Tölti A Karantén Perceit / Fotó: Maxim

Alba az önkéntes karantén alatt is szórakoztatja a rajongóit és a családját, a TikToknak köszönhetően.

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

A színésznő szeretteivel együtt tölti a karantént így velük közösen készíti el a szórakoztató tartalmakat, írja a Vogue.

Eleget tett a Dance challenge-kihívásnak is

Alba csatlakozott a platformon található táncos kihíváshoz, a #dancechallenge-hez. A videón laza öltözékben táncol a Paradiisedd című számra. A több mint hárommillió követője számára ez egy nosztalgikus élmény, hiszen Alba a 2003-as Honey című filmben is megcsillogtatta tánctudását.

https://www.instagram.com/p/B9vQdAClTM0/?utm_source=ig_web_copy_link

Jessica Alba három gyermek Honor, Haven és Hayes boldog anyukája. Alba az elmúlt hetekben több videóban is feltűnt kislányaival az Instagarmon is.

James Blake Frank Ocean- és Billie Eilish-feldolgozásokat énekelt a karanténkoncertjén

A járványról szóló borzasztó hírek áradatában szerencsére rengeteg szuper kezdeményezésről, összefogásról és pozitív üzenetről is olvashatunk. A civilek mellett egyre több munka nélkül maradt hazai és nemzetközi híresség, művész gondoskodik arról, hogy a karanténban töltött hosszú óráink alatt megörvendeztessenek egy-egy izgalmas bejelentkezéssel, produkcióval a közösségi oldalukon.

Haven nevű legkisebb lányával is készített egy vidám videót, csak hogy gyorsabban teljenek a karantén pillanatai.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet