Nosztalgiát tartott Jesssica Biel, a Hetedik mennyország színésznője

A 37 éves színésznő, Jessica Biel leporolta a fotóalbumot.

Emlékszel még a fiatal Jessica Bielre?

jessica biel
Jessica BIel a 2018-as Golden Globe-gálán, a Beverly Hilton Hotel előtt / Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

Mind tudjuk, hogy a szépség szubjektív, de még női szemmel is azt kell, hogy mondjuk, Jessica Biel meseszép! És bizony mindig is az volt! Aki követte annak idején a Hetedik mennyország című sorozatot, az talán emlékszik rá, hogyan festett tinédzserként Biel, hiszen mindössze 14 éves volt, amikor megkapta a szerepet – szinte szó szerint a szemünk előtt nőtt fel! Most azonban tartott egy kis múltidézést, és egy fiatalkori fotóval lepte meg a rajongókat.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Timberlake is kommentelt hozzá

https://www.instagram.com/p/B7YxxcyhJbb

Lássuk be, igazán szép volt már tinédzserként is a színésznő! A fotót persze férje, Justin Timberlake sem tudta szó nélkül hagyni, azonnal kommentelt is a poszt alá. Ebből pedig arra merünk következtetni, hogy sikerült túllépniük a tavaly novemberben történteken. Az énekest félreérthető szituációban kapták lencsevégre kolléganőjével, ám az eset után Justin Timberlake nyilvánosan kért elnézést, majd hozzátette, hogy ugyan nem történt semmi köztük, mégis törekedni fog arra, hogy kárpótolja feleségét a kellemetlen szituációért, amit okozott.

10 hollywoodi híresség érdekes házassági szerződése

A hollywoodi hírességek gyakran kötnek házassági szerződést, hogy bebiztosítsák magukat arra az esetre, ha mégsem a másik a nagy Ő. De vajon mit foglal a határozatba Beyoncé és Jay-Z, Nicole Kidman és Keith Urban vagy éppen Ben Affleck és Jennifer Lopez? Összegyűjtöttünk 10 érdekes házassági szerződést.

Nem mellesleg a párt néhány napja Los Angeles-ben szúrták ki, méghozzá a Hotel Bel-Air-ben, ahol a szemtanúk szerint nagyon meghitt beszélgetést folytattak. A szemtanúk szerint Timberlake csak úgy itta felesége szavait.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból