Nézem Film Jessica Lange nem akar többet szerepelni az Amerikai Horror...

Jessica Lange nem akar többet szerepelni az Amerikai Horror Story-ban

Promóció

Elindult a népszerű sorozat legújabb évada Amerikai Horror Story: 1984 címmel, de ezúttal Jessica Lange nélkül, írja a The Wrap.

Promóció
- Advertisement -

A Ryan Murphy alkotta horrorantológia a kilencedik évadjához érkezett, amely ezúttal a nyolcvanas évek hangulatát és sorozatgyilkosokról szóló horrorjait idézi.

Az Amerikai Horror Story 1984 / Kép: IMDb

A 2011-ben indult sorozat sztárja Jessica Lange volt, aki az első évadban nyújtott alakításért Golden Globe-díjat kapott a legjobb mellékszereplő kategóriában. A sorozat egy csapásra lett sikeres, mind szakmailag, mind nézettség szempontjából.

Jessica Lange nem akar többet szerepelni az AHS-ban / Fotó: US Weekly

A sorozat sikere több Oscar-díjas színész kedvét is meghozta ahhoz, hogy megcsillogtassa tehetségét a horror műfajban. Kathy Bates szintén több évadot vállalt a sorozat történetében, de Angela Bassett és Cuba Gooding jr. is felkerültek a széria stáblistájára. Sőt a színészi ambíciókat dédelgető Lady Gaga is rémisztgethetett a sorozatban. Számos színész vált ismerté az Amerikai Horror Story-nak köszönhetően: Sarah Paulson számára szintén Golden Globedíjat hozott a rémisztgetés, legutóbb az Üveg címen futó M. Night Shyamalan-thrillerben láthattuk. A sorozat szereplői közül Evan Peters sem panaszkodhat, hiszen az X-men egyik visszatérő szereplőjévé avanzsált.

American Horror Story Season 9 Trailer (HD) AHS 1984

American Horror Story: 1984 premieres Wednesday September 18th on FX. Emma Roberts, Billie Lourd, Cody Fern, and Matthew Morrison star in this season, a take on 80’s slasher horror films. American Horror Story is an Emmy and Golden Globe winning anthology horror drama series created and produced by Ryan Murphy and Brad Falchuk and produced by Twentieth Century Fox Television.

Jessica Lange hosszú kihagyás után tavaly tért vissza a sorozathoz az Apokalipszis című évadban, de úgy tűnik ez volt a színésznő utolsó szerepvállalása a szériában. A The Wrap számára adott interjúban megerősítette, hogy nem gondolja, hogy visszatérne az Amerikai Horror Story szereplőgárdájába.

M. Night Shyamalan nem hagy fel a rémisztgetéssel, két thrillert készít az elkövetkező években

Az Üveg és a Sebezhetetlen rendezője, M. Night Shyamalan nem áll le, egyszerre két történet előkészítésén is dolgozik az Universal Pictures számára. Az alkotások bemutatóját már ki is tűzte a stúdió 2021 februárjára és 2023 elejére. „ M. Night Shyamalan folytatja az izgalmas és nagyon eredeti történetek megalkotását, amelyek a világszerte székekhez szögezik majd a nézőket.

„Nem gondolom, hogy újra szeretném kezdeni, egy új karakter megalkotásával. Ezt gondolom a többi színész esetében is akikkel együtt dolgoztam, akikkel nagyon szerettem együtt dolgozni, mint Sarah (Paulson), Frances (Conroy) és Kathy (Bates). Nem tudom, ki van az új évadban, de nem hiszem, hogy már ugyanaz lenne” – fejtette ki véleményé Lange.

The Name Game w/ lyrics – Jessica Lange American Horror Story Asylum

The name game singing scece in AHS2. English lyrics in subtitle added by me.

Jessica Lange-on kívül Frances Conroy, Kathy Bates és Evan Peters is távol maradt az 1984-től. Az AHS 1984-ben többek között Emma Roberts, Cody Fern, Billie Lourd, John Carroll Lynch és Leslie Grossman veszik át a stafétát.

Promóció
ForrásThe Wrap
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3