Jessica Simpson modell-színésznő-divattervező a harmadik terhessége idején 30 kilót szedett fel. A 161 centiméteres Simpsonért az orvosok is aggódtak, hiszen 109 kilogramm volt a súlya. Azonban életmódváltásának köszönhetően visszanyerte régi alakját.

Fél év alatt érte el új alakját

Három gyereknek adott életet Jessica Simpson, Birdie nevű gyerekének szülése után viszont már az orvosok is aggódtak érte. A 161 centiméter magas modell-énekesnő alatt 109 kilogrammot mutatott a mérleg, 30 kilogrammot szedett fel.

Jessica Simpson Instagram Dieta Fogyas
/ Fotó: Jessica Simpson Hivatalos Instagram-Oldala

Nem volt megelégedve új külsejével, így 2019 után, Birdie születését követően életmódváltásba fogott. Fél év alatt 45 kilótól szabadult meg, azóta is tartja formáját. Pályatársa, Adele szintén nagy súlyt adott le. Neki nem szülés, hanem válása volt a katalizátor. Azt is elárulta a Rolling in the Deep dalszerző-énekese, hogy mitől fogyott le ennyire. A 8 évig tartó házasság után az új életmód miatt rövid időn belül 6 kilótól szabadult meg. De ez csak a kezdet volt, fél év alatt 20 kilogrammot, majd néhány hónappal később már 40 kilogrammot hagyott maga mögött. Leginkább mástól értesült a média az új külsejéről, ám születésnapján ő maga mutatta meg új alakját.

Simpson sem takarja el új külsejét

Már bikiniben is megmutatta alakját Instagram-oldalán az amerikai énekesnő. “Remekül festesz”, “úristen, milyen szép az alakod”, “fantasztikus a tested, mégis mi a titkod? Én rengeteg diétát próbáltam, de semmi sem vált be” – írták a képhez a kommentelők.

https://www.instagram.com/p/B_a-B6sD7B8

Az E! Newsnak a 39 éves sztár személyi edzője, Harley Pasternak mesélte el, hogyan sikerült Simpsonnak fél év alatt teljesen átalakulnia. Mint mondta, eleinte csak 6 ezer, majd 14 ezer lépést kötelezően megtett, valamint rászokott a rendszeres testedzésre, hetente három alkalommal edzettek a konditeremben.

Az étkezési szokásait teljesen megváltoztatta, áttért a kisebb adagokra és a napi ötszöri étkezésre. A magas fehérje- és rosttartalmú ételek lettek az új kedvencek.

A szakember hozzátette, az is lényeges volt, hogy Simpson minimum hét órát aludjon, hiszen a minőségi alvás és a jó anyagcsere között szoros kapcsolat van.

A magyar sztárok inkább az új frizurára esküsznek. Détár Enikő és Dukai Regina is új külsővel állt nyilvánosság elé. Sőt, Détár még árufeltöltőnek is állt, mint mesélte az RTL Klub Reggeli műsorűban, hogy fedezze a kiadásait a koronavírus-járvány alatt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet