Újabb felvétel került elő, amivel a jeti létezését próbálják bizonyítani. Az erdőben sétáló emberszabású teremtményt az amerikai Georgiában kapták lencsevégre.

Félelmetes élmény

Ahogy lenni szokott, a videó közönsége két részre szakadt, azokra, akik teljes ostobaságnak gondolják a felvételt, és azokra, akik úgy gondolják, ennél jobb felvétel még sosem készült a legendás Nagylábról, írja a 24.hu.

Abban mindenki egyetértett, hogy nem szívesen találkoznának élőben a videóban szereplő teremtéssel, és biztosan félelmetes élmény volt a felvétel készítése.

A jetiről készült videó még akár valós is lehet

A videót az Ladbible eljuttatta egy szakértőhöz is, Seth Breedslove, a Small Town Monsters produkciós irodát vezető dokumentumfilmes is elmondta a véleményét a megörökített találkozásról. Állítása szerint tényleg jó a felvétel, és nem kizárható, hogy valós.

Ugyanakkor azt is kiemelte, hogy úgy tűnik, a lény folyamatosan a lába elé pillantgat lépései előtt, ami inkább arra utal, a videó hamis. Ez a viselkedés ugyanis inkább az emberekre jellemző, akik bizonytalanul tudnak sétálni az erdő talaján.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet