Nézem Film Jim Carrey helyett női főszereplővel forgatnák újra A maszkot

Jim Carrey helyett női főszereplővel forgatnák újra A maszkot

Promóció

A maszk készítőinek már van is elképzelése, hogy ki lehetne az a komika, aki átvehetné Jim Carrey szerepét a film rebootjában, írja a Joblo.

Promóció
- Advertisement -

Az 1994-es A maszk című képregényadaptáció hatalmas siker volt, az Ace Ventura: Állati nyomozó és a Dumb és Dumber mellett Jim Carrey számára segített elérni a komikus szupersztár státuszát. A siker ellenére 10 évig nem készült folytatás a filmhez, egészen A Maszk 2- A maszk fia című katasztrofális bukásig, amelyben Jim Carrey már nem vállalta a szerepet.

Jim Carrey az egyik legnagyobb sikerét A maszk című filmmel aratta / Fotó: IMDb

A képregénykarakter egyik alkotója, Mike Richardson a Forbes számára akként nyilatkozott, hogy lehetséges a franchise filmvászonra való visszatérése. Még nincsen hivatalos álláspont a kijelentésével kapcsolatban, de elárulta, hogy női főszereplőben gondolkodik, de nevet nem árult el.

Richardson nem bocsátkozott találgatásokba, hogy vajon ki lenne alkalmas, hogy Jim Carrey nyomdokaiba lépjen.

via GIPHY

„Egy olyan karaktervezérelt filmet szeretnék, amelyben a főhős a korlátlan hatalom lehetőségét kapja. A maszk központi témája az, hogy mit is kezdenénk az abszolút hatalommal, mit ahogy Stanley Ipkiss esetében történt” – nyilatkozta Mike Richardson.

Richardson nem osztja Stan Lee üzenetét miszerint a „nagyobb hatalom, nagy felelősséggel jár”, hanem inkább azt mutatná meg, hogy az abszolút hatalom, hogyan képes megrontani az egyént.

Az alkotó azt is kifejtette, hogy a karakter nem köthető egyetlen személyhez sem, hiszen a maszkot bárki magára húzhatja, így gyakorlatilag bármelyik komikus esélyes lehet a szerepre.

Melissa McCarthy lehet a gonosz boszorkány az élőszereplős A kis hableány filmben

A Disney rajzfilmek közül A kis hableány című klasszikus animációs rajzfilmet is élőszereplős változatban forgatják újra. A mozifilmben Melissa McCarthy a tenger mélyére süllyedhet. Tárgyalások folynak a színésznővel, hogy ő játszhassa el a Disney-panteon egyik legnagyobb gonosztevőjét, Ursulát, az élőszereplős A kis hableány remake-ben, írja a The Hollywood Reporter.

A rajongók biztosan kíváncsiak lennének egy Melissa McCarthy által megformált karakterre, akinek a sovány és gonosz énjét hozza felszínre a mágikus erővel bíró maszk, hasonlóképpen, mint az Eddie Murphy főszereplésével készült Bölcsek kövére című vígjáték esetében.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3