Nézem Film Jim Carrey helyett női főszereplővel forgatnák újra A maszkot

Jim Carrey helyett női főszereplővel forgatnák újra A maszkot

Promóció

A maszk készítőinek már van is elképzelése, hogy ki lehetne az a komika, aki átvehetné Jim Carrey szerepét a film rebootjában, írja a Joblo.

Promóció

Az 1994-es A maszk című képregényadaptáció hatalmas siker volt, az Ace Ventura: Állati nyomozó és a Dumb és Dumber mellett Jim Carrey számára segített elérni a komikus szupersztár státuszát. A siker ellenére 10 évig nem készült folytatás a filmhez, egészen A Maszk 2- A maszk fia című katasztrofális bukásig, amelyben Jim Carrey már nem vállalta a szerepet.

Jim Carrey az egyik legnagyobb sikerét A maszk című filmmel aratta / Fotó: IMDb

A képregénykarakter egyik alkotója, Mike Richardson a Forbes számára akként nyilatkozott, hogy lehetséges a franchise filmvászonra való visszatérése. Még nincsen hivatalos álláspont a kijelentésével kapcsolatban, de elárulta, hogy női főszereplőben gondolkodik, de nevet nem árult el.

Richardson nem bocsátkozott találgatásokba, hogy vajon ki lenne alkalmas, hogy Jim Carrey nyomdokaiba lépjen.

via GIPHY

„Egy olyan karaktervezérelt filmet szeretnék, amelyben a főhős a korlátlan hatalom lehetőségét kapja. A maszk központi témája az, hogy mit is kezdenénk az abszolút hatalommal, mit ahogy Stanley Ipkiss esetében történt” – nyilatkozta Mike Richardson.

Richardson nem osztja Stan Lee üzenetét miszerint a „nagyobb hatalom, nagy felelősséggel jár”, hanem inkább azt mutatná meg, hogy az abszolút hatalom, hogyan képes megrontani az egyént.

Az alkotó azt is kifejtette, hogy a karakter nem köthető egyetlen személyhez sem, hiszen a maszkot bárki magára húzhatja, így gyakorlatilag bármelyik komikus esélyes lehet a szerepre.

Melissa McCarthy lehet a gonosz boszorkány az élőszereplős A kis hableány filmben

A Disney rajzfilmek közül A kis hableány című klasszikus animációs rajzfilmet is élőszereplős változatban forgatják újra. A mozifilmben Melissa McCarthy a tenger mélyére süllyedhet. Tárgyalások folynak a színésznővel, hogy ő játszhassa el a Disney-panteon egyik legnagyobb gonosztevőjét, Ursulát, az élőszereplős A kis hableány remake-ben, írja a The Hollywood Reporter.

A rajongók biztosan kíváncsiak lennének egy Melissa McCarthy által megformált karakterre, akinek a sovány és gonosz énjét hozza felszínre a mágikus erővel bíró maszk, hasonlóképpen, mint az Eddie Murphy főszereplésével készült Bölcsek kövére című vígjáték esetében.

ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3