Követem Sztárok A Twitterezők nyomására Jimmy Fallon elnézést kért egy 20...

A Twitterezők nyomására Jimmy Fallon elnézést kért egy 20 évvel ezelőtti Chris Rock-paródia miatt

Promóció

Jimmy Fallon komikus-műsorvezető még 2000-ben, a Saturday Night Live című műsorban egy afroamerikai karaktert parodizált, ami miatt most bocsánatot kért.

Talán már meg is feledkezett róla Rock

Promóció
- Advertisement -

Chris Rock manapság a humor helyett a vérengzést részesíti előnyben, hiszen gőzerővel dolgozik a Fűrész című horrorfilm újraforgatásán. Így a humorista talán már meg is feledkezett arról, hogy korábban egyik kollégájának, Jimmy Fallonnak a célpontjává vált.

Jimmy Fallon parodizál / Fotó: NBC

Fallon még 2000-ben készített egy műsort, amelyben feketére festve parodizálta Chris Rock afroamerikai komikust, miközben Darrell Hammonddal beszélgetett. Az NBC tévécsatorna korábban már eltávolította a felvételt az internetről, de a Twitter és a YouTube jóvoltából továbbra is elérhető. Fallon végül elnézést kért az eset miatt, írja a Variety.

Sia Joe Exoticról szóló dalával a Tiger Kinget parodizálja

A tigrises sztár, még ifjabb Donald Trump figyelmét is felkeltette egy mém erejéig, amit saját közösségi oldalán osztott meg a világgal. Így talán nem meglepő, hogy Sia is megosztott egy videót a közösségi médiában, ami a Netflix-sztár állatidomárjával, a Tiger Kingnek keresztelt Joe Exotic kal kapcsolatos, írja a .

„2000-ben, amikor a SNL-nek dolgoztam, hoztam egy szörnyű döntést: feketére maszkírozva személyesítettem meg Chris Rockot. Erre nincs mentség. Nagyon sajnálom, amiért elkészítettem ezt a kétség kívül sértő jelenetet, és köszönöm mindenkinek, aki ezt számon kérte rajtam” – írta Twitteren Fallon.

A Twitterezők több előadóra is rászállnának

Kedden indult el a Twitteren a #JimmyFallonIsOverParty (Jimmy Fallonnak vége párt), amelyben azt követelték, hogy mellőzzék Fallont a szóban forgó eset miatt.

Sose nyomjá full kretént(Tropic Thunder)

Trópusi vihar egyik legjobb jelenet. Hatalmas fricska Hollywood-nak. Minőség, kommentár, stílus, tudás mindezek a jövőben változnak. Kérlek kövessetek minek …

Néhány Twitter-felhasználó hasonló bocsánatkérést követelne mindenkitől, aki valaha is feketére maszkírozta magát, mint például Robert Downey Jr. a Trópusi vihar egyik, azóta már kultikussá vált jelenetében.

Chris Rock és Jimmy Fallon / Fotó: NBC

Valószínűleg a csak a Twitter-felhasználók csináltak ügyet a szóban forgó paródiából, hiszen Chris Rock az eset után is vidáman viccelődött a Jimmy Fallon Show-jában. Mivé lenne a világ, ha a humoristák már egymást sem parodizálhatnák?

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3