Jimmy Fallon komikus-műsorvezető még 2000-ben, a Saturday Night Live című műsorban egy afroamerikai karaktert parodizált, ami miatt most bocsánatot kért.

Talán már meg is feledkezett róla Rock

Chris Rock manapság a humor helyett a vérengzést részesíti előnyben, hiszen gőzerővel dolgozik a Fűrész című horrorfilm újraforgatásán. Így a humorista talán már meg is feledkezett arról, hogy korábban egyik kollégájának, Jimmy Fallonnak a célpontjává vált.

Jimmy Fallon Parodia
Jimmy Fallon Parodizál / Fotó: Nbc

Fallon még 2000-ben készített egy műsort, amelyben feketére festve parodizálta Chris Rock afroamerikai komikust, miközben Darrell Hammonddal beszélgetett. Az NBC tévécsatorna korábban már eltávolította a felvételt az internetről, de a Twitter és a YouTube jóvoltából továbbra is elérhető. Fallon végül elnézést kért az eset miatt, írja a Variety.

Sia Joe Exoticról szóló dalával a Tiger Kinget parodizálja

A tigrises sztár, még ifjabb Donald Trump figyelmét is felkeltette egy mém erejéig, amit saját közösségi oldalán osztott meg a világgal. Így talán nem meglepő, hogy Sia is megosztott egy videót a közösségi médiában, ami a Netflix-sztár állatidomárjával, a Tiger Kingnek keresztelt Joe Exotic kal kapcsolatos, írja a .

„2000-ben, amikor a SNL-nek dolgoztam, hoztam egy szörnyű döntést: feketére maszkírozva személyesítettem meg Chris Rockot. Erre nincs mentség. Nagyon sajnálom, amiért elkészítettem ezt a kétség kívül sértő jelenetet, és köszönöm mindenkinek, aki ezt számon kérte rajtam” – írta Twitteren Fallon.

A Twitterezők több előadóra is rászállnának

Kedden indult el a Twitteren a #JimmyFallonIsOverParty (Jimmy Fallonnak vége párt), amelyben azt követelték, hogy mellőzzék Fallont a szóban forgó eset miatt.

Sose nyomjá full kretént(Tropic Thunder)

Trópusi vihar egyik legjobb jelenet. Hatalmas fricska Hollywood-nak. Minőség, kommentár, stílus, tudás mindezek a jövőben változnak. Kérlek kövessetek minek …

Néhány Twitter-felhasználó hasonló bocsánatkérést követelne mindenkitől, aki valaha is feketére maszkírozta magát, mint például Robert Downey Jr. a Trópusi vihar egyik, azóta már kultikussá vált jelenetében.

Chris Rock Jimmy Fallon
Chris Rock És Jimmy Fallon / Fotó: Nbc

Valószínűleg a csak a Twitter-felhasználók csináltak ügyet a szóban forgó paródiából, hiszen Chris Rock az eset után is vidáman viccelődött a Jimmy Fallon Show-jában. Mivé lenne a világ, ha a humoristák már egymást sem parodizálhatnák?

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet