Trump esti műsorvezetőket támadó tweetjére reagált Jimmy Kimmel és Stephen Colbert

Az amerikai elnök tehetségtelennek és gyengének nevezte az esti beszélgetőműsorok házigazdáit a Twitteren. Azon törte a fejét, vajon mit csinálnak majd a műsorvezetők, miután már nem ő lesz az elnök. Jimmy Kimmel például azon a napon Disneylandbe megy, írja a The Hollywood Reporter.

A késő esti talkshow-k sajátossága, hogy nem félnek akár politikához is nyúlni. Trumpnak valószínűleg nem nyerte el a tetszését, hogy a műsorvezetők és vendégeik rendre kritizálják őt a tévében. Így természetesen billentyűt ragadott, és Twitteren próbálta lejáratni a késő esti műsorok házigazdáit.

Trump Continues Attacks on Late Night Hosts

Donald Trump continued his attack on the late night hosts, the senate passed a resolution to block Trump’s declaration of a national emergency, and Beto O’Ro…

Jimmy Kimmel kiemelte, gyakran megesik, hogy a műsorvezetők az elnökről beszélnek, de az már sokkal ritkább, hogy az elnök beszéljen a házigazdákról. Mivel Trump azon elmélkedett, mit fognak csinálni, amikor már nem lehet őt mint elnököt kritizálni, Kimmel választ adott a kérdésre: Trump elnöksége utáni első napon ő Disneylandbe megy.

Ellen Page Donald Trump amerikai alelnök homofóbiáját bírálta

A műsorvezető, Stephen Colbert arról kérdezte a színésznőt, jobbnak látja-e Hollywood hozzáállását az LMBTQ-közösség felé. Page szerint egyértelműen van változás, de bőven lenne még hova fejlődni, és reméli, ez gyorsan bekövetkezik. írta Reynard a Twitteren. Svájc jelenleg a 22. helyen áll Észtország és Magyarország mögött az LMBTQ emberek elfogadását illető hivatalos ranglistáján.


Stephen Colbert sem hagyhatta szó nélkül az eseményeket. Ő először azt szögezte le, több, mint három házigazda létezik, és ők legalább annyira „tehetségtelenek és gyengék”, mint ő és a két Jimmy.

Doin’ It Donkey Style: Born To Beto

Beto O’Rourke’s presidential announcement drew the attention of the country, the President, and the Stephen. Subscribe To “The Late Show” Channel HERE: http:…

Az elnökség utáni napokat illetően ő sem aggódik.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Lesz a parádé, aztán a nemzeti orgia, azután szerintem egy szendvics és egy kis pihenés[/perfectpullquote]

– viccelődött, majd komolyabbra váltva a szót kijelentette, az elnök előtt is voltak esti műsorok, Trump után is lesznek.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból