Követem Közélet Trump esti műsorvezetőket támadó tweetjére reagált Jimmy Kimmel és...

Trump esti műsorvezetőket támadó tweetjére reagált Jimmy Kimmel és Stephen Colbert

Promóció

Az amerikai elnök tehetségtelennek és gyengének nevezte az esti beszélgetőműsorok házigazdáit a Twitteren. Azon törte a fejét, vajon mit csinálnak majd a műsorvezetők, miután már nem ő lesz az elnök. Jimmy Kimmel például azon a napon Disneylandbe megy, írja a The Hollywood Reporter.

Promóció
- Advertisement -

A késő esti talkshow-k sajátossága, hogy nem félnek akár politikához is nyúlni. Trumpnak valószínűleg nem nyerte el a tetszését, hogy a műsorvezetők és vendégeik rendre kritizálják őt a tévében. Így természetesen billentyűt ragadott, és Twitteren próbálta lejáratni a késő esti műsorok házigazdáit.

Trump Continues Attacks on Late Night Hosts

Donald Trump continued his attack on the late night hosts, the senate passed a resolution to block Trump’s declaration of a national emergency, and Beto O’Rourke announced he’s running for President.

Jimmy Kimmel kiemelte, gyakran megesik, hogy a műsorvezetők az elnökről beszélnek, de az már sokkal ritkább, hogy az elnök beszéljen a házigazdákról. Mivel Trump azon elmélkedett, mit fognak csinálni, amikor már nem lehet őt mint elnököt kritizálni, Kimmel választ adott a kérdésre: Trump elnöksége utáni első napon ő Disneylandbe megy.

Ellen Page Donald Trump amerikai alelnök homofóbiáját bírálta

A műsorvezető, Stephen Colbert arról kérdezte a színésznőt, jobbnak látja-e Hollywood hozzáállását az LMBTQ-közösség felé. Page szerint egyértelműen van változás, de bőven lenne még hova fejlődni, és reméli, ez gyorsan bekövetkezik. írta Reynard a Twitteren. Svájc jelenleg a 22. helyen áll Észtország és Magyarország mögött az LMBTQ emberek elfogadását illető hivatalos ranglistáján.


Stephen Colbert sem hagyhatta szó nélkül az eseményeket. Ő először azt szögezte le, több, mint három házigazda létezik, és ők legalább annyira „tehetségtelenek és gyengék”, mint ő és a két Jimmy.

Doin’ It Donkey Style: Born To Beto

Beto O’Rourke’s presidential announcement drew the attention of the country, the President, and the Stephen.

Az elnökség utáni napokat illetően ő sem aggódik.

Lesz a parádé, aztán a nemzeti orgia, azután szerintem egy szendvics és egy kis pihenés

– viccelődött, majd komolyabbra váltva a szót kijelentette, az elnök előtt is voltak esti műsorok, Trump után is lesznek.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3