Joaquin Phoenix elárulta, melyik jelenetet nem volt hajlandó megcsinálni a Mária Magdolnában

Az amerikai mozikban a héten debütál a Mária Magdolna című film, amelyben Joaquin Phoenix Jézus Krisztust játssza. Egyik jelenetében a színész inkább az ösztöneire hallgatott, nem akarta az eredeti verziót megjeleníteni.

Amikor a színész kap egy forgatókönyvet, két dolog történhet. Vagy követi a leírtakat, vagy javaslatot tesz a rendezőnek, hogyan kellene változtatni rajta. Joaquin Phoenix elég nagy színésznek számít most már Hollywoodban, hogy megtehesse az utóbbit. A Mária Magdolna című alkotás egyik jelenetében nem tudta követni az eredeti leírást, még akkor sem, ha az a bibliában is úgy szerepel.

190412132700 joaquin phoenix jesus 1 super tease
Joaquin Phoenix Jézus szerepében / Fotó: CNN

Phoenix, hogy hitelesen játssza a messiást, még a haját is megnövesztette. Azonban mindent nem volt hajlandó megtenni. Egy résznél inkább improvizált, minthogy az eredeti cselekményeket kövesse. Mielőtt megkapta volna a szerepet, nem vette figyelembe azt a részt, amikor Jézus sárral dörzsöli be egy vak férfi szemét, hogy visszaadja a látását. A filmben egyébként nő játssza a vak embert.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Gondoltam, én biztos nem fogom sárral dörzsölni a másik ember szemeit. Ki a franc csinál ilyet? Semmi értelme. Ez egy borzalmas módja a látás visszaadásának[/perfectpullquote]

– fakadt ki a színész a CNN-nek.

Az új Joker előzetese a Martin Scorsese-féle Taxisofőrre hajaz

Az előzetes sok dicséretét kapott, amikor a rajongók észrevették, hogy erősen hasonlít a Martin Scorsese Taxisofőrjéhez. A taxisofőr sztárja Robert De Niro volt, aki egy ex-tengerészgyalogost játszott a filmben. Az előzetesben is feltűnik a sztár, hiszen ő is tagja a Todd Phillips rendezésében készülő új Joker nek. De Niro egy televíziós műsorvezetőt játszik.

E helyett, Phoenix improvizált, és megnyalta az ujját, mielőtt a nő szeméhez nyúlt. A filmet nálunk már bemutatták, de a színész legújabb, nagyon várt filmje hamarosan a mozikba kerül. A Joker már az előzetes alapján ígéretes alkotásnak tűnik. Mi már nagyon várjuk, hiszen Phoenixben eddig sem csalódtunk!

Neked hogy tetszik a Joker előzetese?

JOKER Official Trailer (2019) Joaquin Phoenix, DC Movie HD

JOKER Official Trailer (2019) Joaquin Phoenix, DC Movie HD Subscribe HERE for NEW movie trailers ► https://goo.gl/o12wZ3 © 2019 – WARNER BROS. ————–…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból