Nézem Film Joaquin Phoenix elárulta, melyik jelenetet nem volt hajlandó megcsinálni...

Joaquin Phoenix elárulta, melyik jelenetet nem volt hajlandó megcsinálni a Mária Magdolnában

Promóció

Az amerikai mozikban a héten debütál a Mária Magdolna című film, amelyben Joaquin Phoenix Jézus Krisztust játssza. Egyik jelenetében a színész inkább az ösztöneire hallgatott, nem akarta az eredeti verziót megjeleníteni.

Promóció

Amikor a színész kap egy forgatókönyvet, két dolog történhet. Vagy követi a leírtakat, vagy javaslatot tesz a rendezőnek, hogyan kellene változtatni rajta. Joaquin Phoenix elég nagy színésznek számít most már Hollywoodban, hogy megtehesse az utóbbit. A Mária Magdolna című alkotás egyik jelenetében nem tudta követni az eredeti leírást, még akkor sem, ha az a bibliában is úgy szerepel.

Joaquin Phoenix Jézus szerepében / Fotó: CNN

Phoenix, hogy hitelesen játssza a messiást, még a haját is megnövesztette. Azonban mindent nem volt hajlandó megtenni. Egy résznél inkább improvizált, minthogy az eredeti cselekményeket kövesse. Mielőtt megkapta volna a szerepet, nem vette figyelembe azt a részt, amikor Jézus sárral dörzsöli be egy vak férfi szemét, hogy visszaadja a látását. A filmben egyébként nő játssza a vak embert.

Gondoltam, én biztos nem fogom sárral dörzsölni a másik ember szemeit. Ki a franc csinál ilyet? Semmi értelme. Ez egy borzalmas módja a látás visszaadásának

– fakadt ki a színész a CNN-nek.

Az új Joker előzetese a Martin Scorsese-féle Taxisofőrre hajaz

Az előzetes sok dicséretét kapott, amikor a rajongók észrevették, hogy erősen hasonlít a Martin Scorsese Taxisofőrjéhez. A taxisofőr sztárja Robert De Niro volt, aki egy ex-tengerészgyalogost játszott a filmben. Az előzetesben is feltűnik a sztár, hiszen ő is tagja a Todd Phillips rendezésében készülő új Joker nek. De Niro egy televíziós műsorvezetőt játszik.

E helyett, Phoenix improvizált, és megnyalta az ujját, mielőtt a nő szeméhez nyúlt. A filmet nálunk már bemutatták, de a színész legújabb, nagyon várt filmje hamarosan a mozikba kerül. A Joker már az előzetes alapján ígéretes alkotásnak tűnik. Mi már nagyon várjuk, hiszen Phoenixben eddig sem csalódtunk!

Neked hogy tetszik a Joker előzetese?

JOKER Official Trailer (2019) Joaquin Phoenix, DC Movie HD

JOKER Official Trailer (2019) Joaquin Phoenix, DC Movie HD Subscribe HERE for NEW movie trailers ► https://goo.gl/o12wZ3 © 2019 – WARNER BROS. ——————————————————————————- Our Social Media: ►https://www.facebook.com/FilmTrailerZoneTV ►https://twitter.com/FilmTrailerZone ►https://www.instagram.com/FilmTrailerZone/ Our Other Channel: ►https://www.youtube.com/c/FilmStopTV FilmStop Trailers is your #1 destination to catch all the latest movie trailers, clips, sneak peeks and much more from your most anticipated upcoming movies!

ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3