Az utóbbi időben elég sok hír jelent meg a Jóbarátok egykori sztárjainak találkozásairól. Úgy tűnik, valamilyen külön rész készül a legendás sorozatból.

A Variety információi szerint a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozata visszatér, mégpedig a hamarosan induló streaming-szolgáltatónál, az HBO Maxnál, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen formában. Valószínűleg egy olyan különrészről lesz szó, amelyben a szereplők és a stábtagok visszaemlékeznek a régi szép időkre. Bennfentesek szerint még zajlanak az egyeztetések a Jóbarátok egykori színészeivel, illetve a sorozat alkotóival, David Crane-nel és Marta Kauffmannal is.

Jóbarátok Folytatás Külön Rész
Jóbarátok Sorozat / Fotó: Warner Bros.

Marta Kauffman két hónappal ezelőtt még azt mondta, biztosan nem lesz folytatás, nemrég Jennifer Aniston is azt nyilatkozta, a producerek miatt nem készült még Jóbarátok-film. Viszont, amikor Ellen DeGeneres műsorában járt, utalt arra, hogy valamire nagyon készülnek.

Lehet, mégis lesz folytatása a Jóbarátok sorozatnak?

Jennifer Aniston és Adam Sandler új filmje, a Murder Mystery majd’ egy hete, június 16-án került fel a forgalmazó, a Netflix oldalára. Ennek kapcsán látogatott el az Entertainment Tonight műsorba, ahol egy korábbi, Ellen DeGeneres-zel készített interjúját vették górcső alá, írja az Independent .

Az biztos, hogy az utóbbi időben a színészek szelfijei tartották lázban a rajongókat.

Olaj a tűzre a Jóbarátok rajongóinak? Újból együtt partiztak a szereplők

Courteney Cox, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow számtalan filmben feltűnt, de nevük hallatán az emberek többsége a Jóbarátok című sorozatra gondol, nem a Sikolyra vagy a Családi üzelmek re. Erre pedig a három színésznő is ráerősít, hiszen nem titkolják, hogy a sorozat vége után is jóban maradtak.

Az HBO Max és a Warner nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni ezeket az értesüléseket.

Komoly harcok várhatók streamingfronton: A HBO megveheti a Jóbarátok jogait

A mai napig komoly nézettséget hoz a Netflixnek a Jóbarátok sorozat. Noha hivatalos statisztikát egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, ám az biztos, hogy majd’ 100 millió dollárt fizetett az újabb streamelési jogokért a Netflix a Warner Bros.- nak. Azonban az amerikai arról ír, hogy a HBO megvásárolná a jogokat, így a nemrégiben átkeresztelt HBO Max szolgáltatásán lehetne nézni a Jóbarátok at.

Ami biztos, az új streamingszolgáltató pár hónapja jelentette be, hogy a Jóbarátok hamarosan eltűnik majd a Netflix kínálatából, és minden rész náluk lesz elérhető, ha 2020 májusában végre elindulnak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk