Nézem Film Folytatódik a Jóbarátok sorozat egy különeges résszel

Folytatódik a Jóbarátok sorozat egy különeges résszel

Promóció

15 év után egy különleges epizódra újra összeáll minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vígjátéksorozata, a Jóbarátok stábja.

Promóció
- Advertisement -

Tavaly novemberben számoltunk be, hogy tervben van egy különleges rész elkészítése. Sokan kétséggel fogadták ezt, és nem véletlen, hiszen az elmúlt években számos álhír jelent meg a folytatás kapcsán. Viszont most már hivatalos. Az epizódot az HBO új sztrímingszolgáltatása, a Max sugározza majd. Az HBO Max indulását májusra tervezik, a Jóbarátok a bevezető kampány része, írja a BBC.

Jóbarátok folytatása? Megtörténik

Az már biztos, hogy a teljes szereplőgárda, mind a hat jóbarát vállalta a szerepet, vagyis Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mind szerepelnek majd. A Joey-t alakító LeBlanc kivételével mindenki ugyanazt, az alábbi fotót posztolta Instagram-oldalára a “megtörténik” felirattal.

Login * Instagram

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

LeBlanc a felirat kapcsán ugyan csatlakozott a többiekhez, ő is kiírta, hogy “megtörténik”, azonban ő a nemrégiben elhunyt színész, Rob Leibman fotóját posztolta ki. Ő Leibman alakította Rachel apját.

it’s happening!! @HBOMax @_schwim_ @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mattyperry4

1.2m Likes, 17.8k Comments – Matt LeBlanc (@mleblanc) on Instagram: “it’s happening!! @HBOMax @_schwim_ @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mattyperry4”

A Jóbarátok tíz évadát 1994-2004 között sugározták, a záróepizódot 52,5 millióan nézték az USA-ban, ezzel a 2000-es évek legnézettebb sorozatepizódja lett. Most a Netflixen látható a sorozat, ahol fiatalabb rajongókat is szerzett. Onnan azonban az HBO Max indulásával lekerül – a cég 425 millió dollárt fizetett a korábbi évadok sugárzási jogáért.

A Jóbarátok készítője ma már másképp ábrázolná Chandler apját

Marta Kauffman, a sorozat egyik készítője egy nemrég adott interjúban elárulta, ma már nem ugyanúgy jelenítené meg Chandler (Matthew Perry) transznemű apját, mint anno. Ennek egyik oka, hogy a világ óriásit fordult a 2000-es évek óta. Akkoriban következmények nélkül vágtak be egy-egy poént az LMBTQ-közösség tagjairól.

A szereplőgárdának pedig most fejenként 2,5 milliót fizetnek majd a Variety értesülései szerint a különleges epizódért.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3