15 év után egy különleges epizódra újra összeáll minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vígjátéksorozata, a Jóbarátok stábja.

Tavaly novemberben számoltunk be, hogy tervben van egy különleges rész elkészítése. Sokan kétséggel fogadták ezt, és nem véletlen, hiszen az elmúlt években számos álhír jelent meg a folytatás kapcsán. Viszont most már hivatalos. Az epizódot az HBO új sztrímingszolgáltatása, a Max sugározza majd. Az HBO Max indulását májusra tervezik, a Jóbarátok a bevezető kampány része, írja a BBC.

83897866 497881387797782 8515924267780557242 N
Jóbarátok Folytatása? Megtörténik

Az már biztos, hogy a teljes szereplőgárda, mind a hat jóbarát vállalta a szerepet, vagyis Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mind szerepelnek majd. A Joey-t alakító LeBlanc kivételével mindenki ugyanazt, az alábbi fotót posztolta Instagram-oldalára a “megtörténik” felirattal.

https://www.instagram.com/mattyperry4

LeBlanc a felirat kapcsán ugyan csatlakozott a többiekhez, ő is kiírta, hogy “megtörténik”, azonban ő a nemrégiben elhunyt színész, Rob Leibman fotóját posztolta ki. Ő Leibman alakította Rachel apját.

it’s happening!! @HBOMax @_schwim_ @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mattyperry4

No Description

A Jóbarátok tíz évadát 1994-2004 között sugározták, a záróepizódot 52,5 millióan nézték az USA-ban, ezzel a 2000-es évek legnézettebb sorozatepizódja lett. Most a Netflixen látható a sorozat, ahol fiatalabb rajongókat is szerzett. Onnan azonban az HBO Max indulásával lekerül – a cég 425 millió dollárt fizetett a korábbi évadok sugárzási jogáért.

A Jóbarátok készítője ma már másképp ábrázolná Chandler apját

Marta Kauffman, a sorozat egyik készítője egy nemrég adott interjúban elárulta, ma már nem ugyanúgy jelenítené meg Chandler (Matthew Perry) transznemű apját, mint anno. Ennek egyik oka, hogy a világ óriásit fordult a 2000-es évek óta. Akkoriban következmények nélkül vágtak be egy-egy poént az LMBTQ-közösség tagjairól.

A szereplőgárdának pedig most fejenként 2,5 milliót fizetnek majd a Variety értesülései szerint a különleges epizódért.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk